Stevo
Stevo

Parallel Dimension ovoga vikenda za svoj prvijenac dovodi Stevu u Sound Factory!

Postojanje paralelnih svjetova i naše postojanje u njima još uvijek nije dokazano, ali što ako je ipak moguće … ako je moguće da nas glazba odvede, makar na trenutak izvan svojeg tijela u drugu dimenziju, pa dok ritam i dalje odzvanja u neposrednoj blizini mi promatramo sebe iz drugog kuta i još više uživamo u njemu…

Parallel Dimension u svojem prvom povezivanju u petak, 9. lipnja, 2017. dovodi Stevu u aranžmanu allnightera u Sound Factory – mjesto za koje vjerujemo da će se odlično uklopiti u cijelu priču. Za one koji ne znaju, Sound Factory se nalazi na adresi Koturaška 1, u blizini Glavnog kolodvora. Za dekoracije će se pobrinuti Da Hood Astronauts.

Stevin allnighter u Sound Factoryju [+dijelimo upade] 1

Već više od 20 godina Stevo radi u području ozbiljne glazbe i školstva, a u slobodno vrijeme ne krije svoju strast prema goa tranceu. Danas Stevo svira za poznate goa trance labelove: Suntrip, Timewarp i Neogoa, a osim toga vodi i vlastiti serijal partjya pod nazivom Balkan Goa Fanatics. U posljednje vrijeme Stevo se intenzivno bavi produkcijom.

Želite li se uvjeriti u postojanje paralelnih dimenzija, pridružite se ovoj konekciji! Upad iznosi 2:00 – 5:00h =  20kn / 5:00 – 8:00 = 30kn / 8:00 – 10:00 = 20kn. Sve ostale informacije pratite na službenim stranicama eventa.

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti Vaše ime i prezime. Slučajnim odabirom, u petak 9. lipnja, odabrat ćemo sretne dobitnike/ce upada.