Dubok
Dubok

Provjerite vikend top 10 selekciju koju je za UESMAG pripremio Dubok povodom svog nastupa na premijernoj Forward Thinking Techno večeri!

Dubok dolazi iz Splita, a već godinama živi u Zagrebu, gdje radi i kao grafički dizajner. U petak, 3. studenog, sprema opaki techno set u Boogaloo klubu gdje će nastupati na premijernoj Forward Thinking Techno večeri uz gosta Skee Mask!

Za one koji ne znaju, Dubok je i suosnivač audiovizualnog kolektiva LoopJunkies, u kojem je od 2004. godine djelovao kroz razne uloge – kao promotor, VJ, grafički dizajner i DJ.

Svojim setovima, u kojima se nađe svašta, od bassovitog broken beata do techna, razdrmao je i male i velike i festivalske floorove. Nastupio je na Outlooku, Hideoutu, Seasplashu, Voi’Sa, Atlantisu i Burning From The Beach festivalu, a pozornice je dijelio s imenima kao što su Kamikaze Space Programme, Stenny, Andrea, Neil Landstrumm, Mickey Pearce, Roska, Seiji, Zed Bias, Herbaliser, A Guy Called Gerald, LTJ Bukem i drugi.

Posljednjih 2 godine u Zagrebu djeluje kao član POTOP-a koji utjelovljuje stavove i ciljeve prema životu i glazbi kojom se bavi, ukratko – techno s punk ideologijom.

U nastavku uživajte u njegovoj vikend top 10 selekciji za UESMAG, te ga zapratite na službenim Facebook i Soundcloud  profilima.

1. Stenny – Orbital

2. Clark – To Live And Die In Grantham

3. Endian – Finish Me

4. Johannes Heil – Consciousness

5. Randomer – Smokin

6. Privacy – Apex Predator

7. Vril – Thronwagen

8. Randomer & Hodge – Second Freeze

9. Modeselektor – Black Block

10. Alex Smoke – Tommy Knockers