7. Stereotip predstavlja: Dixon, Courtesy, Fort Romeau, Perel, Tijana T, New Jackson (live), Kristijan Molnar b2b Felver!

Nakon što je u proteklih šest izdanja “preplesao” neke od najatraktivnijih gradskih prostora i zagrebačkoj publici predstavio brojna poznata lica elektroničke glazbe, popularni glazbeni projekt berlinsko-zagrebačkog DJ dvojca Dixona i Felvera – Stereotip – vraća se s najzanimljivijim line-upom dosad i upisuje se na kalendar top-događanja u rujnu.

Sedmi Stereotip održat će se 14. rujna u svom prepoznatljivom popodnevno-večernjem terminu, a popis neobičnih lokacija ovoga puta nastavlja Tenis centar Maksimir. Ovogodišnji line-up posvećen je aktualnim imenima regionalne i europske elektroničke scene, a zvučni krajolik uživo na 7. Stereotipu, uz domaćine DixonaFelvera i Kristijana Molnara, istraživat će Fort Romeau i New Jackson (live) te ženske snage elektroničke glazbe – CourtesyPerel i Tijana T.

Plesni podij sedmog Stereotipa sa svojim poznatim receptom za toničnu i atmosferičnu zabavu otvorit će jedan od najistaknutijih DJ-a na regionalnim festivalima. Riječ je o omiljenom DJ-u beogradske publike, rezidentu u klubovima 20/44 i Drugstore te čestom gostu Mastersa – Kristijanu Molnaru, koji je ujedno bio i domaćin Stereotipa 2015. u Beogradu, a ovom prilikom nastupit će back-to-back s Felverom.

Stiže novi Stereotip s najvećim i najaktualnijim line-upom dosad 1
Courtesy (PR)

U potrazi za glazbenim avanturama Stereotip će ugostiti New Jacksona iz Dublina, koji osvaja svjetske klubove svojim ekspanzivnim zvukom. Njegovu evokativnu i sofisticiranu, pomalo nokturalnu, klupsku glazbu karakterizira široka paleta zvuka, u kojoj se spretno miješaju različiti utjecaji, žanrovi i konteksti. Također, plesne impulse pojačat će Fort Romeau, britanski producent i DJ koji svojim originalnim deep house interpretacijama s hipnotičkim štihom osvaja publiku od Meksika do Tokija.

Ove godine Stereotip se okreće i ženskim predstavnicama DJ svijeta, a predstavit će tri glazbenice s vrha elektroničke glazbene scene. S jedinstvenim i uzbudljivim zvukom iz Kopenhagena stiže Courtesy, popularna danska izvođačica čiji setovi pune klubove i festivale diljem svijeta, dok će nas svojim originalnim DJ stilom i improvizacijama na nepredvidivo putovanje odvesti eklektična Perel koja u Zagreb dolazi ravno saživahne berlinske klubske scene. Svoju glazbenu priču na ovogodišnjem Stereotipuzavrtit će i najbrže rastuća zvijezda elektroničke glazbe s ovih područja trenutno na svijetu, Tijana T, koja je samo u zadnjih godinu dana u svoj dnevnik upisala sve najprestižnije svjetske DJ pultove. Za ovu priliku predstavit će se s nešto neuobičajenijim house programom.

Ulaznice je moguće kupiti po cijeni od 200 kuna u online sustavu Entrio.hr i na svim službenim prodajnim mjestima u Zagrebu.

Stereotip najava

Još bolji // Noch besser • Naš pobjednički tim:Dixon 〜 Courtesy 〜 Fort Romeau 〜 Tijana T 〜 New Jackson (live) 〜 Perel 〜 Kristijan Molnar b2b FelverUlaznice kupite ovdje: www.entrio.hr/event/stereotip-6639Stereotip TC Maksimir, 14. rujna, 15 – 03 h #stereotip

Posted by Stereotip on Friday, August 2, 2019