Zagreb je upravo dobio novi event zanimljivog koncepta kojemu je cilj istinsko oslobađanje od pritiska i stresa svakodnevice, dalje od računala, uz odličnu hranu i glazbu za koju su zadužena imena sa svjetske elektroničke scene: Anja Schneider, Secret Cinema, Breach, Flashmob, Route 94 i mnogi drugi!

OFFTIMEglazbeno-gastronomski festival održat će se od 24. do 26. svibnja 2019. u klubu Aquarius na prekrasnom zagrebačkom jezeru Jarun. Festivalu je cilj da vas, uz odličnu hranu i glazbu, oslobodi od pritiska i stresa svakodnevice,  i udalji od računala. Organizatori će nastojati objediniti različite glazbene žanrove i aktivnosti te postići svojevrsni sudar subkultura, kako bi se kreirala otvorena i slobodna atmosfera.

Zadnjih nekoliko godina primjećujem kako su svi moji prijatelji toliko zauzeti da nemaju vremena stati i predahnuti. Želeći dostići visoko postavljene ciljeve se uništavaju. Naravno, puno raditi i dostizati visoko postavljene ciljeve je odlično, ali treba biti svjestan da ih teže postižemo ako smo umorni tijelom i umom. Kad se isključiš, treba ti manje vremena da se oporaviš i vratiš obavezama jači nego ikad. Iz tog razloga sam pokrenuo projekt festival OFFTIME. Želim podsjetiti ljude da je isključivanje važno. OFFTIME se odnosi na pružanje prilike za punjenje energije i resetiranje, ali uz odličan sadržaj u vidu raznolike ali primjerene glazbe, zdrave hrane i pića te niz opuštajućih aktivnosti.“ – kaže Mario Benić, glavni inicijator festivala.

Posted by OFFTIME Croatia on Thursday, May 16, 2019

Glazbeni line-up čine brojna DJ imena sa svjetske, regionalne i domaće elektroničke scene: Ana Antonova, Aney F, Anja Schneider, Breach, Doris Fatur, El Commando, Flashbmob, Marina Karamarko, Mike Vale, Oberön, Omega Zen, Phillipe, Route 94, Secret Cinema, Volster i drugi. Više o samom rasporedu nastupa možeš potražiti OVDJE.

Festivalske ulaznice mogu se nabaviti po cijeni od 25€, dok jednodnevne ulaznice za petak i subotu iznose 16€.  Regularne jednodnevne ulaznice možeš kupiti i na prodajnim mjestima Entria, a iznose 119 kuna. Kupnjom festivalske ulaznice ostvaruju se mnoge pogodnosti (Welcome Drink u nedjelju, Daily Bocca Coffee i GoNParty discount voucher u vrijednosti 30 eura te naravno upad za glavne večeri u petak i subotu).

Dijelimo 2×1 upad za sve dane, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook straniculajkati i shareati članak na svom facebook profilu koristeći hashtag #UESMAG te u komentaru ispod objave na Facebook stranici UES Magazine-a ostaviti ime i prezime. Slučajnim odabirom, u četvrtak 23. svibnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada. 

OFFTIME: Novi glazbeno-gastronomski festival za bijeg od stresa i svakodnevice 1