DJ Max
DJ Max

Premijerom tjedne radijske emisije DJ MAX IN THE MIX, u četvrtak, 9. listopada, legendaran hrvatski DJ i producent, DJ MAX, pridružio se elitnom društvu svjetskih DJ-a, producenata, autora radijskih emisija, koji sudjeluju u  programu nizozemskog globalnog radija EJR Radio, broj 1 radio postaje za elektroničku plesnu glazbu.

Todd Terry, Nora En Pure, Terri B!, Don Diablo,… samo su neka od svjetski poznatih imena u čijim emisijama, putem internet streama amsterdamskog EJR Radija, uživaju slušatelji diljem svijeta, a od poznatih svjetskih glazbenih brendova radijske emisije ovdje emitiraju i Defected, Glitterbox, Fierce Angel, a sada i DJ MAX IN THE MIX.

“Nakon Amsterdam Dance Eventa, sve se odvilo prilično brzo. Jedan ležeran sastanak u Amsterdamu, za vrijeme ADE-a, s temom koja nije bila vezana uz radio i nekolko dana kasnije stigla je ponuda za tjednu radijsku emisiju.”, izjavio je DJ MAX i dodao: “To je plod mojeg dugogodišnjeg rada i iskustva u stvaranju radijskih emisija. Već dulje vrijeme razmišljam o novoj emisiji i izgleda da je sve sazrijelo za ovaj iskorak na svjetsko tržište. Moja emisija DOBRO DOŠLI U KLUB (WELCOME TO THE CLUB) bliži se tisućitoj epizodi i, iako ju vodim na hrvatskom jeziku, zadnjih nekoliko godina ima konstantan porast slušatelja diljem svijeta. To me ponukalo na ideju o stvaranju emisije na englskom, obzirom da je to ipak standardan jezik u svijetu elektroničke klupske glazbe pa samim time i razumljiv brojnijoj publici. Naziv nove smisije, DJ MAX IN THE MIX, rezultat je brojnih pohvala, od strane bitnih ljudi na svjetskoj klupskoj sceni, za odabir i prezentaciju glazbe na brojnim nastupima i u dosadašnjim radijskim emisijama.”

DJ MAX u Amsterdamu pokrenuo novu radijsku emisiju 3

DJ MAX je autor emisije DOBRO DOŠLI U KLUB (WELCOME TO THE CLUB), najdugovječnije emisije elektroničke glazbe u hrvatskom radijskom eteru, za koju je 2016. dobio nagradu Ambasador u kategoriji “Najbolja radijska emisija”. Emisija se emitira na Drugom programu Hrvatskog radija od 1996.

Sudionik je brojnih evenata, od Svjetskih prvenstava DJ-a 90-ih do aktualnih festivala poput Ultra Europe i MTV SummerBlast. Ovog ljeta ste ga, osim na spomenutim festivalima, mogli vidjeti i na Ibizi, gdje je promovirao svoj novi EP “My World”, koji je sredinom rujna na tržište izbacio britanski Refrained Music, a nakon ovogodišnjeg Amsterdam Dance Eventa obogaćuje svjetski radijski eter novom tjednom emisijom DJ MAX IN THE MIX.