MAGIC top 10 selekcija
MAGIC

Provjerite MAGIC top 10 selekciju koju su za UESMAG pripremili Brun Dux & Oberön povodom pokretanja istoimenog programa!

Brun Dux & Oberön rezidenti su nove MAGIC večeri koja svoje otvorenje ima u subotu 11. studenog, o čemu smo već pisali, a tim povodom selektirali su svaki po pet house stvari koje će vam pobliže opisati glazbenu kulisu ovog programa. Uživajte u njima u nastavku!

Ivan Oberan – Sarajevski DJ i dizajner sa zagrebačkom adresom. Inače Oberön, osnivač Cosmic Vibes-a koji ima za cilj promociju svega što spada pod bass muziku. Dio je i FRüHSTüCK ekipe sa kojima radi znimljive dnevne i večernje evente. Oberön je član sarajevske ekipe Concrete Jungle koja se bavi svim što ima u podznaku dnb i dubstep. Sa kolegom Akuul-om čini dvojac Oberkuul, koji u zadnje vrijeme traži i svoju soničnu adresu i mjesto pod suncem i u drugim smjerovima kao što su house, techno.

Bruno Vojvodić – Brun Dux na scenu je ušao organizirajući United Electronic Sound evente koji su bili triger za njegovu odluku da stane za DJ pult i predstavi svoje znanje i glazbenu viziju. Dugogodišnjim radom kao organizator i resident DJ UES-a, uz neka od najvećih svjetskih DJ imena, 2015-e postaje rezident kultnog kluba na Zrću – Kalypso gdje redovito svira na warm up i after večerima nekih od najposjećenijih događanja i festivala otoka Paga (Sonus, Hideout, Barrakud, Elrow, …). Stil kojem teži je eklektičan, prirodan i dinamičan, a njegova upornost i konstantna nadogradnja dovele su ga i do organizacija evenata te nastupa u poznatim londonskim klubovima kao što su Ministry of Sound, Egg London, XOYO, Lightbox, SO.UK i Gigalum.

1. Denis Sulta – Our World (With A Boy On It’s Shoulders)

2. Mark Laird – Crazy Things

3. Quim Manuel O Espirito Santo – Senhor Doutor (Adam Port Edit)

4. Jasper James – Dirty Wrong (Official Mix)

5. Fabio Monesi – 623

6. ‘Orisa’ – Atjazz Lovesoul Remix [Havana Cultura]

7. Red Axes – Sun My Sweet Sun

8. Kenny Dixon Jr. – Time To Party (A1)

9. Riva Starr feat. Dajae – The Loft (Original Mix)

https://www.youtube.com/watch?v=-f3rEjRhXSQ

10. Chez Damier – Can You Feel It (MK New York Dub) [1992]