Cinthie, vlasnica labela 803 Crystal Grooves, Beste Modus, Unison Wax, Beste Freunde i WE_R HOUSE, domaćin Radio Fritz-a, kao i ELEVATE.berlin kolektiva te ponosni roditelj u sklopu riječkog RNDM koncepta stiže u Tunele ispod grada!

Cithie u Tunele ispod grada Rijeke dolazi 15. ožujka u sklopu RNDM večeri/koncepta čiji će domaćini: one n, Roland i Fisherman s Friend, nastupati uz spomenutu gošću.

Cinthie je postala jedna od najcjenjenijih dja/producenata u suvremenoj elektronskoj glazbi posljednjih godina, kako u svom rodnom gradu tako i širom svijeta. Njezina turneja redovito kruži po  gradovima poput Pariza, Londona, Amsterdama, Barcelone, Stockholma, Seoula, Osake i sl. Naravno, sve započinje sa voljenim gradom Berlinom, gdje je rođena i odrasla na elektronskoj glazbi te se kao tinejdžerica počela baviti glazbom još od ranih devedesetih.

Berlinčanka Cinthie dolazi u Tunele ispod grada Rijeke 1

Uz Diego Krausea, Ed Herbsta i stevn.aint.leavna, Cinthie predstavlja kolektiv Beste Modus / Beste Freunde, kao i Unison Wax te WE_R HOUSE. Nedavno je lansirala i svoj 803 Crystal Grooves label koji će prvenstveno biti platforma za vlastitu produkciju. Povrh toga, tu je i debi izdanje na Will Saul-ovom Aus Music-u koje se pojavilo u studenom 2018. godine.

Cinthie se nedavno usredotočila na rad u ELEVATE.berlin kolektivu, koji trgovinu s pločama ima u srcu Friedrichshaina. Također, kontinuirano vodi i svoje tjedne radio emisije Beste Musik na Radio Fritzu.

Ulaz će na dan eventa iznositi 60kn, a do tada će biti pretprodaja u obliku guest liste na kojoj će participacija iznositi 40kn. Ukoliko želite biti na guest listi ovog eventa ili trebate viÅ¡e informacija, slobodno se obratite organizatorima putem FB stranice ili email adrese: [email protected]

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook profilu koristeći hashtag #UESMAG te u komentaru ispod objave na Facebook stranici UES Magazine-a ostaviti ime i prezime. Slučajnim odabirom, u subotu 15. ožujka, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.