„Pronašli smo mjesto mistično i izvan stvarnosti, mjesto gdje nema briga i problema. Još jednom ćemo preuzeti Dvorac Erdody i letjeti više, plesati jače, slaviti glasnije!“ – poruka je koju prenose organizatori  Flyaway Festivala, festivala u dvorcu iz 16. stoljeća.

Nitko nije ni slutio da će se jedan zapušteni, ali impozantni spomenik kulture sa šarolikom povješću pretvoriti u party arenu, no to se desilo prije nešto više od pola godine i bila je to večer za pamćenje. Nastupalo je preko 20 Dja, što domaćih, što stranih, a toliko energije i plesa nikada nije bilo viđeno u jednom malom mjestu zvanom Kerestinec.

15.06.2019. Flyaway Festival ponovno preuzima Dvorac Erdody i uz vrhunske DJe na tri floora ispisuje još jednu stranicu povijesti ove lokacije. Mistična i futuristička tema je nešto što organizatori spremaju, a jamče nadmaštiti i sva očekivanja.

U goste dolazi jedan od najboljih svjetskih techno producenata i DJa u pratnji najboljih regionalnih DJ snaga čija će nam imena otkriti uskoro. Vrhunski razglasni sistemi na tri floora, rasvjeta, specijalni efekti, live performansi i zavidna produkcija je nešto što vas očekuje i ove godine.

Organizatori zasada ne žele otkriti sve detalje i savjetuju da novosti pratite na Facebook i web stranici festivala, no dok se čeka objava line up-a, u prodaju su puštene limitirane povoljnije Early Bird ulaznice dostupne u online u sustavu Entrio i/ili na Entrio prodajnim mjestima.

Sačuvajte datum, pridružite im se i uz vrhunsku glazbu budite spremni ponovno poletjeti!