„Pronašli smo mjesto mistično i izvan stvarnosti, mjesto gdje nema briga i problema. Još jednom ćemo preuzeti Dvorac Erdody i letjeti više, plesati jače, slaviti glasnije!“ – poruka je koju prenose organizatori  Flyaway Festivala, festivala u dvorcu iz 16. stoljeća.

Nitko nije ni slutio da će se jedan zapušteni, ali impozantni spomenik kulture sa šarolikom povješću pretvoriti u party arenu, no to se desilo prije nešto više od pola godine i bila je to večer za pamćenje. Nastupalo je preko 20 Dja, što domaćih, što stranih, a toliko energije i plesa nikada nije bilo viđeno u jednom malom mjestu zvanom Kerestinec.

15.06.2019. Flyaway Festival ponovno preuzima Dvorac Erdody i uz vrhunske DJe na tri floora ispisuje još jednu stranicu povijesti ove lokacije. Mistična i futuristička tema je nešto što organizatori spremaju, a jamče nadmaštiti i sva očekivanja.

Flyaway Festival objavio aftermovie i datume novog plesa u dvorcu iz 16. stoljeća 1

U goste dolazi jedan od najboljih svjetskih techno producenata i DJa u pratnji najboljih regionalnih DJ snaga čija će nam imena otkriti uskoro. Vrhunski razglasni sistemi na tri floora, rasvjeta, specijalni efekti, live performansi i zavidna produkcija je nešto što vas očekuje i ove godine.

Organizatori zasada ne žele otkriti sve detalje i savjetuju da novosti pratite na Facebook i web stranici festivala, no dok se čeka objava line up-a, u prodaju su puštene limitirane povoljnije Early Bird ulaznice dostupne u online u sustavu Entrio i/ili na Entrio prodajnim mjestima.

Sačuvajte datum, pridružite im se i uz vrhunsku glazbu budite spremni ponovno poletjeti!

Let the music fly you away…

We found a place mystical and beyond reality, a place where there are no worries and no problems. Once again we will takeover Castle Erdody and fly higher, dance harder, celebrate louder! Join us and let the music fly you away… ➡️ http://bit.ly/FlyawayFestival2019 ????BUY YOUR TICKETS NOW ????ONLINE: bit.ly/FlyawayFestivalTICKETSPRESALE LOCATIONS: entrio.hr/outlets—Track ID: Dj Jock – Away (Original Mix)https://youtu.be/ZG8CxIC8woY

Posted by Flyaway Festival on Thursday, February 7, 2019