Surf klub Tri Strijele sprema veliko slavlje svog 13. rođendana u zagrebačkom Positive Breweryju uz bass majstora Egoless i funky/groove bend Robostrop & the CEO!

Surf klub Tri Strijele u petak, 15. ožujka, slavi svoj 13. rođendan i tom prilikom sprema propisno slavlje začinjeno primjereno visokim decibelima u zagrebačkom Positive Breweryju. Svjetski poznati bass majstor Egoless, zagrebački producent dub/dubstep producent kojeg se u Hrvatskoj baš i ne može čuti (osim na Outlook festivalu), uveličat će večer svojim live actom na moćnom Digitron soundsystemu. Za glazbeni aperitiv bit će zadužen funky/groove bend Robostrop & the CEO, čiji koncert starta u 20 sati.

Sve je počelo jednim olujnim jugom u Splitu, kada su petorica tada mladih i entuzijastičnih surfera krenula u naizgled mirno putovanje na orkansko jugo. To putovanje je promijenilo živote tim mladićima željnima opasne zabave dovoljno jako da tada upale novu sjajnu iskru u surferskoj zajednici.

Surf klub Tri Strijele je stvorio svoju bazu i windsurfing školu na Jarunu pa organizirao brojne kampove i poduke po hrvatskim i stranim morima. Zimovanja su, kad bi pobjegli od zabavljanja po snježnim brdima, provodili surfajući na Atlantskom i Tihom oceanu.

Egoless live act za proslavu velikih 13 godina Surf kluba Tri Strijele 1

Dugi niz godina potiću dječju kreativnost godiÅ¡njim dječjim likovnim natječajem “Vjetar i val” te povodom Svjetskog dana vjetra (15.lipnja), organiziraju  “Wind Festival” (Festival Vjetra), kako bi ukazali na alternativne izvore energije, poduprli dječju kreativnost i podržali nadolazeći val nove glazbene scene. Wind Festival je prerastao  u viÅ¡ednevnu sportsku i glazbeno-edukativnu poslasticu za obitelj i mlade. Tradicija i duh se nastavlja te živi i dalje u svima nama koje spaja ta jedna iskonska ljubav, ljubav prema surfanju.

Veliko slavlje počinje već u 18 sati, a ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 40kn dostupne su u sustavu Entrio. Cijena na ulazu bit će 50kn. Dođite i uživajte!

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook profilu koristeći hashtag #UESMAG te u komentaru ispod objave na Facebook stranici UES Magazine-a ostaviti ime i prezime. Slučajnim odabirom, u petak 15. ožujka, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.