Flyaway
Flyaway

U okolicu Zagreba, u Svetu Nedelju (Kerestinec), stiže Flyaway Festival, festival elektronske glazbe koji će na ovoj atraktivnoj lokaciji ugostiti svu silu domaćih i stranih DJ-a.

Nakon viÅ¡e od 15 godina bezuvjetne ljubavi prema elektronskoj glazbi, bezbroj svirki i novih poznanstava, organizatori Flyaway festivala – festivala elektronske glazbe odlučili su sa svojom sredinom podijeliti veselje koje im ona uvijek pruža na plesnom podiju i krenuli su bez kompromisa.

Po prvi put Dvorac Erdody Kerestinec pretvorit će se u mjesto plesa i pozitivne energije. Ovaj spomenik kulture prve kategorije, u svom atriju okruženom renesansno – baroknim zidinama i kulama, ugostit će 16. lipnja 20 renomiranih svjetskih i domaćih DJ-a na dva floora.

Flyaway festival: Glazbeni spektakl u dvorcu iz 16. stoljeća 5

Kao headlineri festivala pojavljuju se Pavel Petrov, producent i DJ koji je izdavao za Exploited, 303 Lovers i Trapez, a svoje nastupe bilježi diljem planeta, zatim Angelo
Ferreri kojeg je portal Traxsource okrunio broj 1. jacking house producenta 2017., a izdavao je za neke od najboljih house etiketa poput Soulfurica i Glasgow Undergrounda. Sljedeći na listi su Siniša Tamamović, DJ i producent iz Banja Luke internacionalnog statusa, vlasnika Night Light etikete te Paolo Barbato, dobro poznato ime hrvatskoj house i tech house publici. Također u goste dolazi Housego, jedan od najboljih škotskih DJ-a koji njeguje pravi Chicago zvuk. Uz ove headlinere, organizatori su okupili i velik broj domaćih DJ-a iz skoro cijele Hrvatske.

“Želimo stvoriti super atmosferu na našem festivalu i ne sumnjamo da će svaki od navedenih DJ-a dati svoj doprinos. Odlična glazba, vrhunski razglas i rasvjeta lansirat će nas daleko od svih briga! Sve spremne putnike na let kroz prošlost, sadašnjost i budućnost elektronske glazbe pozivamo da nam se pridruže.”, poručuju sa Flyaway Festivala.

Festivalske aktivnosti možete pratiti na službenoj Facebook i web stranici festivala.

Flyaway festival: Glazbeni spektakl u dvorcu iz 16. stoljeća 6