Petar Dundov
Petar Dundov

Započnite ljeto uz Reform u Mastersu jer u goste dolazi naš najcjenjeniji DJ i producent Petar Dundov, kojeg ne treba posebno predstavljati!

U petak, 23. lipnja u Mastersu se održava još jedno izdanje Reform večeri uz odličan domaći line up koji čine Petar Dundov, Flaneur i Nicole. Početak je u 22 sata na terasi kluba, a cijena ulaza iznosi 40kn do jedan iza ponoći te 60kn nakon. FB event je ovdje.

Vjerujemo da ne postoji klaber u Hrvatskoj koji ne poznaje rad i djelo Petra Dundova, čovjeka, DJ-a i producenta koji je zaslužan za razvoj i očuvanje elektronske scene u Hrvata, uvelike cijenjen i respektiran van naših granica, te netko koga ne treba puno objašnjavati. Petar Dundov radi elektronsku glazbu koja nema granica, pokreće i intrigira i bez sumnje je jedan on najhrabrijih i najoriginalnijih glazbenika koji inspirira i ostale.

Dijelimo 3×1 upad, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti Vaše ime i prezime. Slučajnim odabirom, u petak 23. lipnja, odabrat ćemo sretne dobitnike/ce upada.