JoÅ¡ par dana ostalo je do novog izdanja We Love Sound večeri i dolaska jednog od najpoznatijih i najtraženijih techno dvojaca danaÅ¡njice – Pan-Pot u Zagreb!

We Love Sound dogaÄ‘aji su definitivno stavili Zagreb na europsku party mapu. Organizatori koji svaki mjesec ugošćuju najkvalitetnija imena elektronske glazbe danas, nastavljaju s dovoÄ‘enjem svjetskih zvijezda u Zagreb, ovaj put jednog od najtraženijih techno dvojaca na elektronskoj sceni danas – Pan-Pot!

Ovaj berlinski tandem, koji čine Tassilo Ippenberger i Thomas Benedix, u zadnjih nekoliko godina nastupio je na svim najpoznatijim festivalima i klubovima, od Miamija do Ibize. Veliki broj lojalnih fanova prate njihove nastupe diljem svijeta, a slijedeća adresa bit će upravo Zagreb u petak, 31. ožujka na još jednom We Love Sound partyju u zagrebačkoj diskoteci The Best Venue Hall.

Redovni nastupi Pan-Pota na Sonus festivalu na otoku Pagu ostali su u divnom sjećanju svakome tko je imao prilike posjetiti ih, a zasigurno će tako biti i 31. ožujka kad će Pan-Pot održati svoj prvi nastup u hrvatskoj prijestolnici.

Još par dana do dolaska techno dvojca Pan-Pot u Zagreb [+dijelimo upade] 3

Uz Pan-Pot, nastupit će jedna od najpoznatijih dama hrvatske elektronske scene s internacionalnom karijerom – Marina Karamarko te hrvatski DJ i producent koji se može pohvaliti izdanjima na poznatoj svjetskoj etiketi Get Physical – Andrea Ljekaj.

Prodaja karata je moguća putem Entrio online trgovine i prodajnih mjesta. Promo ulaznice su rasprodane. Cijena regularnih ulaznica je 150 kn, a u ponudi su i grupne ulaznice za 6 osoba po cijeni od 750 kn. Više potražite u službenom Facebook eventu!

Dijelimo 2×2 upada, a za sudjelovanje u igri potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti Vaše ime i prezime. Slučajnim odabirom, u četvrtak 30. ožujka, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.