LED Fest - Stari Grad Dubovec
LED Fest - Stari Grad Dubovec

Deseti LED Fest održat će se u Karlovcu na šest atraktivnih lokacija na otvorenom u periodu od travnja do kolovoza 2017. godine, a za otvaranje programa najavljen je techno program!

LED Fest, u organizaciji udruge za poticanje kreativnosti i razvoj nezavisne kulture Poluga, otvara sezonu 29. travnja u atriju Starog grada Dubovca kada na događaj s techno tematikom, u goste dolazi Sunčica Barišić Insolate, dj-ica i producentica, voditeljica glazbene etikete Out Of Place i promotorica TRAUM evenata iz Osijeka, s dugom karijerom posvećenoj isključivo techno glazbi.

Uz Insolate u goste dolazi i Borut Cvajner, sofisticirani dj, producent i pokretač etikete Vakum Records iz Pule, a homogenu domaću postavu zaokružit će Dots, jedan od osnivača LED Festa i dj s višegodišnjim techno iskustvom.

Insolate i Borut Cvajner na otvaranju 10. LED Fest-a [+dijelimo upade] 3

Početak subotnjeg otvaranja festivala, koje se održava uz financijsku potporu Ministarstva kulture RH i Grada Karlovca te u suradnji s bistro-barom Kastel i tvrtkom Euroton, je u ponoć uz ulaz od 40kn. Informacije o ostalim događanjima desetog LED Festa bit će objavljene uskoro. Subotnji event pratite ovdje, a više informacija na FB stranici.

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u igri potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti Vaše ime i prezime. Slučajnim odabirom, u subotu 29. travnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.