Herzel i phillipe pripremaju svoj prvi “Proekt”
Herzel i phillipe pripremaju svoj prvi “Proekt”

Nakon više od 13 godina poznanstva te preko 20 zajedničkih nastupa Herzel i phillipe pripremaju svoj prvi zajednički Proekt!

Nakon više od 13 godina poznanstva te preko 20 zajedničkih nastupa nastaje i njihov zajednički Proekt, koji će se održavati tri do četiri puta godišnje predstavljajući samo svježu i naravno vrlo plesnu klupsku glazbu.

Na prvom izdanju, ovoga petka, 16. veljačeline upu se pridružio DJ Labud, poznati zagrebački DJ iz još poznatijeg Ekstrakt kolektiva.

Herzel je česti gost berlinskih klubova zasigurno je jedan od najzanimljivijih i glazbeno najsvestranijih projekata regionalne scene. Njegov Shades EP izašao je na legendarnom Hivern Discsu, a Palms Trax ga je tada počastio s čak dva remixa Daydreamera.

John Talabot, Pional, Boddika, Joy Orbison, Legowelt, Jacques Renault, Matthias Meyer, Erol Alkan, Phon.o i Brendon Moeller podržali su Herzelov rad.

O Herzelovim pločama raspisali se mnogi renomiranih glazbeni magazini, portali i blogovi poput Xl8r-a, DJ Maga, Resident Advisora, Inverted Audia, De:Buga, Iglooa and Phonologuea, a njegova se glazba vrtila po BBC-u, NTS-u, Ibiza Global Radiju te mnogim drugim radio postajama.

Dođite i poslušajte zašto Herzelovi uvijek plesni setovi osvajaju srca berlinskih clubbera i što je toliko specifično i posebno u njegovom zvuku.

phillipe je jedan od osnivača CFSN-a. Organizator je Illectricity festivala, festivala audio-vizualnih umjetnosti i R/verse Festivala na Mrežnici, suorganizator FRüHSTüCK i phillitchevanje klupskih večeri. Sate ponekad zna provoditi producirajući vlastitu glazbu, remiksirajući tuđu ili slagajući sound design za neke druge mlade vizualne kreativce, samo mu vrijeme ne teče u korist, a dani su sve kraći.

Po glazbenom zadatku gostovao je u mnogim klubovima od Istanbula, Sofije pa sve do Budimpešte, Beča, Berlina i daleke Poljske. Česti je gost i najvećih glazbenih festivala u ovom dijelu Europe kao što su Love International, Dimensions, Outlook, itd.

DJ Labud je polu-profesionalni DJ iz Zagreba. Godine 2001. započeo je kao član zloglasnog zagrebačkog DJ dua Uomini Plus. 2005. godine napušta projekt preopterećen skandalima i nastavlja samostalnu karijeru. Od 2010. godine član je Ekstrakta, organizacije posvećene promicanju uzbudljivih “Techno” i “House” zvukova. U slobodno vrijeme bavi se sportskim ribolovom na moru.

Početak večeri je u 2 iza ponoći, a traje sve do 13 sati poslijepodne. Cijena ulaznice bit će: 35kn (2-4h), 45kn (4-8h) te 40kn (8-13h). Više provjerite OVDJE.