Pablo Mateo
Pablo Mateo (Facebook)

Ovog petka Basta, Sladoled i Tvrtko zajedničkim će snagama rasplesati domaću publiku i to uz pomoć probranog inozemnog gosta!

Već dobro poznata Fonetika ovog će petka još jednom protresti plesni podij iz temelja i to uz pomoć inozemnog igrača istančanog zvuka. Basta, Sladoled i Tvrtko, povodom obilježavanja četvrte sezone žestokog vođenja ljubavi s gramofonima, u zagrebački SoundFactory 23. ožujka dovode Pabla Matea čije trake mnogima pune memoriju na mobilnim uređajima i USB stickovima. Fantastična četvorka budnima i u pokretu ekipu će držati svojom dinamičnom i bogatom selekcijom, a čisti zvuk i vibracije koja će upotpuniti atmosferu osigurat će dobro poznati Saso Mange Soundsystem.

Samozatajni Pablo Mateo u metropolu stiže iz jedne od najjačh prijestolnica elektronske glazbe, svima nam dragog Berlina, a u svojoj karijeri broji dvadesetak godina producentskog iskustva. Iako je već dugo na sceni, njegova produkcija značajni trag počinje ostavljati tek u posljednje vrijeme. Osim proizvodnje estetike na bazi mašinerijskih zvukova, ovaj polu Njemac, polu Kolumbijac vješto vlada miksetom zbog čega je sigurno da ovaj vikend slijedi garantirano dug plesnjak.

‘Njegovu zanimljivu kombinaciju housea, brejksa, i techna, koji ozbiljnije izdaje kao Wrong Copy pod okriljem labela Marcela Dettmanna,  smo počeli otkrivati na izdanjima svima nama lokalcima poznate 777 Recordings etikete, zaslužne između ostalih i za izdanja domaćih dečkiju, Brightona i Iggy Dopea, pa sve preko Lack Records i Portray. Nedavno je i pokrenuo svoju platformu, Artful Rifle, čije prvo izdanje sam potpisuje’, kažu dečki iz Fonetike čime ističu zašto su odlučili ugostiti baš njega.

Sve ostale informacije potražite u službenom Facebook događaju!

Autor: Antonija Senjak

https://www.youtube.com/watch?v=SskyCqUZjj0