CFSN
CFSN

Jedna od omiljenih novogodišnjih zanimacija je klizanje, a ukoliko se tome doda i fina disko glazba četiriju DJ-eva, svjetla i sjajna atmosfera, plesno druženje na ledu je garatirano. Dođite na CFSN NU Years Evil 8 & Uklizavanje na Šalati!

Probuditi duhove prošlosti i prisjetiti se mnogih zaboravljenih trenutaka, možda čak i nije tako loša ideja. Davne 2013. godine, sedmi puta po redu, održao se posljednji CFSN-ov Nu Years Evil. Lokacija se iz godine u godinu mijenjala, a samo jedanput ponovila. Bio je to šesti po redu NYE koji se održao u bivšem kinu Mosor u Zvonimirovoj ulici.

2008. godine Nu Years Evil bio je i prvi legalni party u AKC Medika. Iznenađenje večeri bila je čestitka pročelnika kulture koji pita da li smo čestitali gradonačelniku. Gradonačelnik se probija kroz veselu masu i zbunjeno gleda gdje su ga to doveli. Pa da vidimo što su vam ove godine pripremili!

CFSN i prijatelji vas pozivaju na NU Years Evil 8 & Uklizavanje na Å alati 3

Jedna od omiljenih novogodišnjih zanimacija je klizanje, a ukoliko se tome doda i fina disko glazba četiriju DJ-eva, svjetla i sjajna atmosfera, plesno druženje na ledu je garatirano. Kako priča tu ne bi stala, nakon ledenog subotnjeg diska koji će trajat do 22h, glazba s klizališta seli se u Pitch.

Novogodišnja zabava počet će u nedjelju 31. prosinca u 21h i trajati sve do 9 ujutro, a vjerojatno i duže.

PROGRAM & RASPORED:

Subota 30.12. – UKLIZAVANJE – 18 – ? @ klizaliÅ¡te & Pitch
w. hrwoE, Pytzek, Nenad Creeven aka Funk Guru & DJ Trulijo aka phillipe

Nedjelja 31.12. – NU YEARS EVIL – 21 – ? @ Pitch
w. CFSN DJs (Funk Guru, itch & phillipe) & friends: Dubok, El Commando, Pytzek, Babilonska, Ante MM & Kornet

Garderoba, grickalice i fina pića, pjenušac u ponoć I KV2 Audio by Gara Sound System su osigurani.

* Ulaznica za klizanje plaća se ŠRC-u Šalata po standardnoj cijeni, a ulaz (subota) u Pitch je besplatan.

Prvih 100 ulaznica za NYE8 može se kupiti po cijeni od 55kn, a pretprodaja će trajati do srijede (20. prosinac) u ponoć. Broj ulaznica u pretprodaji je ograničen. Osigurajte si ulaznicu na vrijeme. Pretrodaja se nalazi na Entrio.hr-u. Više informacija pronađite na Facebook događaju.

Posted by CFSN on Saturday, December 23, 2017