Barrakud
Barrakud 2017

Barrakud se ovog ljeta održava od 14. do 17. kolovoza u klubovima Papaya, Kalypso, Aquarius i Noa gdje sprema četiri jedinstvene večeri uz jaka imena svjetske eletroničke scene!

Barrakud festival je festivalski brand koji uživa ogromno povjerenje talijanske publike, a ovoga se ljeta vraća na našu obalu po šesti put. U dosadašnjih pet održanih izdanja Barrakud festival je ugostio brojna svjetski poznata DJ imena poput Marca Carole, Paula Kalkbrennera, Sven Vatha i Dubfirea (jedan od dvojice DJ-a poznatog Deep Dish dua koji je osvojio Grammy) te najpoznatije klupske brandove kao što su Cocoon, Cadenza i Desolat.

Ovog ljeta, od 14. do 18. kolovoza, u sklopu Barrakud festivala spremaju se četiri jedistvene večeri gdje će u klubovima Papaya, Kalypso, Aquarius i Noa nastupati imena kao što su Fritz i Paul Kalkbrenner, Ellen Allien, Ben Klock, Ilario Alicante i Marco Faraone.

Nulti dan samog festivala, 13. kolovoza, u klubu Aquarius  održat će se Warm Up Party gdje će nastupati Jax Jones, koji će vas zagrijati za sam Barrakud!

https://www.facebook.com/barrakud/videos/1612013502176079/

Prva večer, u ponedjeljak 14. kolovoza, održava se u klubu Noa gdje vas za pultom očekuje jedan od braće Kalkbrenner, u ovom slučaju Fritz, kojemu support daju Alessio Lerma, Bertrand i Milkborg. 

Druga večer, u utorak 15. kolovoza, donosi nastupe Ellen Allien i Bena Klocka u jednom od najljepših klubova na Zrću – Kalypso.  Support daju Alessio Lerma i Milkborg.

Treća večer, u srijedu 16. kolovoza, održava se u klubu Papaya gdje će, sada već tradicionalno, nastupati Paul Kalkbrenner uz support koji daju Apparell te dvojac  Phillip & Cole, koji će vas nešto ranije dobro zagrijati i rasplesati i na Sunflower Boat Partyju.

Završna večer, u četvrtak 17. kolovoza, sprema se u klubu gdje je sam Barrakud i počeo, ako brojimo nulti dan i warm up party, a to je klub Aquarius. Tamo vas očekuju odlični Ilario Alicante i Marco Faraone uz support koji daju Apparell te dvojac  Phillip & Cole.

Sve ostale informacije u vezi festivala, kao i gdje nabaviti ulaznice potražite na službenim web stranicama ili/i Facebook stranici. Vidimo se na Barrakudu!

We are ridiculously excited for the next edition of #barrakudcroatia! ❤️ Who's in? www.barrakud.com 🏖 #ravetheworld

Posted by BARRAKUD on Thursday, August 3, 2017