Home DOGAĐAJI Barrakud na Zrću sprema četiri jedinstvene večeri uz jaka imena svjetske elektroničke scene

Barrakud na Zrću sprema četiri jedinstvene večeri uz jaka imena svjetske elektroničke scene

0
Barrakud na Zrću sprema četiri jedinstvene večeri uz jaka imena svjetske elektroničke scene
Barrakud 2017

Barrakud se ovog ljeta održava od 14. do 17. kolovoza u klubovima Papaya, Kalypso, Aquarius i Noa gdje sprema četiri jedinstvene večeri uz jaka imena svjetske eletroničke scene!

Barrakud festival je festivalski brand koji uživa ogromno povjerenje talijanske publike, a ovoga se ljeta vraća na našu obalu po šesti put. U dosadašnjih pet održanih izdanja Barrakud festival je ugostio brojna svjetski poznata DJ imena poput Marca Carole, Paula Kalkbrennera, Sven Vatha i Dubfirea (jedan od dvojice DJ-a poznatog Deep Dish dua koji je osvojio Grammy) te najpoznatije klupske brandove kao što su Cocoon, Cadenza i Desolat.

Ovog ljeta, od 14. do 18. kolovoza, u sklopu Barrakud festivala spremaju se četiri jedistvene večeri gdje će u klubovima Papaya, Kalypso, Aquarius i Noa nastupati imena kao što su Fritz i Paul Kalkbrenner, Ellen Allien, Ben Klock, Ilario Alicante i Marco Faraone.

Nulti dan samog festivala, 13. kolovoza, u klubu Aquarius  održat će se Warm Up Party gdje će nastupati Jax Jones, koji će vas zagrijati za sam Barrakud!

BARRAKUD Croatia 2017 – Official Teaser

We are coming back on #ZrceBeach 🏖 to celebrate the next edition of #Barrakudcroatia 🎉 from the 14th to the 17th of August along side some of the best artists in the world as Paul Kalkbrenner, Ben Klock, Ellen Allien, FRITZ KALKBRENNER, Ilario Alicante, Marco Faraone and many more 😎 🌐 Go now on www.barrakud.com and discover the full program.🎫 Tickets available here http://barrakud.com/#ticketAquarius Club @ Zrce beach // Papaya club @ Zrce beach // Noa Beach Club // Kalypso club @ Zrce beach // HUND underground music movement // First Festival // Sunflower and all of you ❤️

Posted by BARRAKUD on Tuesday, July 18, 2017

Prva večer, u ponedjeljak 14. kolovoza, održava se u klubu Noa gdje vas za pultom očekuje jedan od braće Kalkbrenner, u ovom slučaju Fritz, kojemu support daju Alessio Lerma, Bertrand i Milkborg. 

Druga večer, u utorak 15. kolovoza, donosi nastupe Ellen Allien i Bena Klocka u jednom od najljepših klubova na Zrću – Kalypso.  Support daju Alessio Lerma i Milkborg.

Treća večer, u srijedu 16. kolovoza, održava se u klubu Papaya gdje će, sada već tradicionalno, nastupati Paul Kalkbrenner uz support koji daju Apparell te dvojac  Phillip & Cole, koji će vas nešto ranije dobro zagrijati i rasplesati i na Sunflower Boat Partyju.

Završna večer, u četvrtak 17. kolovoza, sprema se u klubu gdje je sam Barrakud i počeo, ako brojimo nulti dan i warm up party, a to je klub Aquarius. Tamo vas očekuju odlični Ilario Alicante i Marco Faraone uz support koji daju Apparell te dvojac  Phillip & Cole.

Sve ostale informacije u vezi festivala, kao i gdje nabaviti ulaznice potražite na službenim web stranicama ili/i Facebook stranici. Vidimo se na Barrakudu!

We are ridiculously excited for the next edition of #barrakudcroatia! ❤️ Who's in? www.barrakud.com 🏖 #ravetheworld

Posted by BARRAKUD on Thursday, August 3, 2017