Andrea Ljekaj
Andrea Ljekaj

Kao uvertira u još jedan u nizu We Love Sound događaj u Zagrebu, koji će ugostiti velikane techno glazbe berlinski dvojac Pan-Pot, provjerite top 5 selekciju koju je upravo povodom spomenuti večeri za UESMAG selektirao Andrea Ljekaj, jedan od headlinera večeri uz spomenuti dvojac!

Za one koji ne znaju, Andrea Ljekaj je producent i DJ čiji materijal istražuje plemenite struje novog deep zvuka i melodičnog techna, a kvalitetu je dokazao izdanjima ‘Above Humans’ i ‘Mantra’ za renomirane etikete Get Physical i Save Us.

Njegov je remiks Folie A Deux trake ‘Pulse’ nedavno izašao na vinilu, a iduća se ploča već sprema za početak 2017. godine. Njegovi su se autorski radovi i remiksi zavrtili na Burning Manu, BBC radiju i Boiler Roomu, a svoje su mjesto našli i u setovima ekipe kao što su Luciano, Jamie Jones, M.A.N.D.Y., Pig & Dan, Nick Warren i drugi asevi.

Aktivnost u studiju ga nije spriječila da 2016. proputuje uz brojne nastupe diljem svijeta: Dubai, Ibiza, London, Berlin, Hamburg, Venecija i druge atraktivne lokacije, a u petak, 31. ožujka dolazi u Zagreb gdje će nastupati na novom izdanju We Love Sound večeri uz headlinere – dvojac Pan-Pot te Marinu Karamarko, čiji intervju povodom spomenuti večeri pročitajte ovdje. U nastavku provjerite njegovu Top 5 selekciju stvari koje rado zavrti u svojim setovima, a koje će te moći čuti i na samoj večeri. Uživajte!

1. Andrea Ljekaj – Never Too Early (Original Mix)

2. Oliver Deutschmann – Reuced (Original Mix)

https://soundcloud.com/hotflush/b1-oliver-deutschmann-reduced-2

3. Luca Angelli – Metamorphosis (Yotam Avni Remix)

4. Pablo Mateo – Book Of Poison (Original Mix)

5. Andrea Ljekaj – Silent Change (Original Mix)