Sonus
Sonus_Festival

Vrhunac festivalske sezone, za sve ljubitelje house i techno glazbe, upravo je Sonus Festival koji će se održati od 21. do 25. kolovoza na plaži Zrće uz najjača imena svjetske scene kojima se pridružuju i Techno legende Adam Beyer, Ida Engberg, Monika Kruse te Andy Catana.

Techno legende,a ujedno i bračni par Adam Beyer i Ida Engberg po prvi put će oboje nastupiti u Hrvatskoj, a program će upotpuniti i techno dama koja se već smatra članom Sonus obitelji – Monika Kruse te predstavnik bečke scene – Andy Catana.

Ovi izvođači pridružit će moćnim imenima kao što su Dixon, Ricardo Villalobos, Loco Dice, Luciano, Joseph Capriati, Seth Troxler, Marco Carola, tINI, Cassy, Jamie Jones, The Martinez Brothers, Rothad, Apollonia, Tale of Us, Pan-Pot i ostalima na jednom od 10 najboljih techno festivala na svijetu koji će trajati 5 dana i 5 noći u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso i na partijima na brodu.

Sonus Festival Trailer 2016

Turn up the volume – here is the trailer for your summer <3!We are back after 3 sold out editions. Tickets: www.sonus-festival.com/tickets

Posted by Sonus Festival on Sunday, June 26, 2016

Posjetitelji na festivalu mogu očekivati najbolji sound sistem koji svijet trenutno ima za ponuditi, što će uz divno more i najkvalitetniju elektronsku glazbu, sigurno doprinijeti jedinstvenom doživljaju.

Cijena ulaznice za sve posjetitelje iz naše regije je povlaštena, iznosi 440 kn i kupnja je moguća putem Entrio online trgovine. Cijeli program provjerite u nastavku, a više informacija potražite na Sonus facebook stranici.

SONUS FESTIVAL OBJAVIO CIJELI PROGRAM
Sonus Festival program