Iako svake godine ovaj festival posjete deseci tisuća ljudi iz cijelog svijeta, organizatorima Sonus Festivala vrlo je bitno da okupe što više posjetitelja iz naše regije, stoga požurite po svoje ulaznice po povlaštenim cijenama!

Cijena ulaznice za sve posjetitelje iz EX YU regije je povlaštena, iznosi 440 kn i kupnja je moguća putem online trgovine, a uključuje ulaz u 3 kluba tijekom 5 dana i 5 noći festivala i uživanje u nastupu više od 70 međunarodnih i domaćih izvođača, među kojima su najveća svjetska imena elektronske glazbe poput Dixona, Ricarda Villalobosa, Loco Dicea, Luciana, Joseph Capriatija, Seth Troxlera, Marca Carole, tINI, Cassy, Jamie Jonesa, The Martinez Brothers, Apollonia, Tale of Us, Pan-Pot i mnogih drugih.

Sonus festival, jedan od 10 najboljih techno festivala na svijetu, održat će se od 21. – 25. kolovoza na plaži Zrće u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso i na brodovima koji će svaki dan isplovljavati na pučinu Jadrana.

Dodatna povlastica za posjetitelje je da je ulaznice moguće kupiti na 2 rate te oni najbrži mogu ostvariti popust od čak 15% na smještaj na otoku Pagu za vrijeme trajanja festivala. Za više informacija o ovim pogodnostima, ali i informacijama o programu posjetite službene web stranice Sonus Festivala.

Sonus Festival 2016 Official Teaser Video

Here's a sneak peak of what to expect at Sonus Festival 2016 … Join Us: http://bit.ly/JoinSonusFestival

Posted by Sonus Festival on Thursday, April 21, 2016