Atmosfera kultnih berlinskih klubova ovo ljeto na Beck'sperience partyjima
Beck'speriencea Beck's to basics

Najavljen je program legendarnog Beck’sperience ‘Beck’s to basics’ koji ovo ljeto donosi dašak kultnih berlinskih klubova Berghain i Tresor u četiri hrvatska grada uz najbolje njemačke DJ-e!

Na prošlotjednom Beck’sperience warm up partyju u Staroj vojnoj bolnici u Vlaškoj predstavljen je ovogodišnji Beck’sperience program Beck’s to Basics koji će ovo ljeto u četiri hrvatska grada donjeti najbolje od berlinske undeground glazbene scene. U jedinstvenom prostoru stare bolnice u Vlaškoj, DJ-i Pero FullHouse, Jan Kinčl Zero i Ivan Komlinović omogućili su brojnim predstavnicima medija i poznatim osobama da prvi osjete atmosferu kakva će ovo ljeto vladati hrvatskim gradovima u sklopu legendarnog klupskog programa za istinske poznavatelje elektronske glazbe.

„Osim vrhunskih DJ-a, ono po čemu se Beck`sperience razlikuje od dosadašnjih su i jedinstveni prostori održavanja partyja, većinom napuštene lokacije posebno uređene za naše partyje, a vjerujemo da će te neotkrivene lokacije dodatno naglasiti atmosferu underground scene. Još jednom smo pokazali kako Beck`s nije samo njemačko pivo broj 1 u svijetu već i trendsetter u organizaciji ovakvih projekata, za koje vjerujemo da će se zaista tražiti karta više“, rekao je Zlatko Nojkov, marketing menadžer za Premium brendove Zagrebačke pivovare.

Beck'speriencea Beck's to basics (press)
Beck’speriencea Beck’s to basics (press)

U posebno dizajniranim industrijskim prostorima u Šibeniku, Zadru, Rijeci i Zagrebu nastupit će najbolji njemački DJ-i koji će prenjeti atmosferu kultnih berlinskih klubova Berghain i Tresor uz potporu lokalnih DJ-a i drugih street performera. Jedinstven scenografski postav napuštenih underground prostora činit će reciklirane limenke i čepovi Beck’sa, a grafiteri će oslikavati bačve u koje će se odlagati plastične čaše za reciklažu kako bi se svim partyjima dala zelena nota i naglasak na ekološku osviještenost.

Najbolji ljetni Beck`sperience partyji održat će se:

20. srpnja – Šibenik, Minerska uvala – DJ Oliver Deutschmann i Florian Miendl

02. kolovoza – Zadar, Luka Gaženica – izvođači: Heiko Laux i Brian Sanhaji

19. kolovoza – Rijeka, bivša tvornica Torpedo – izvođači: Lucy i The Analogue Cops

Legendarni klub Tresor povodom svog 25. rođendana odlučio jedan svoj party pokloniti Zagrebu, kada će se održati velika završnica ovogodišnjih Beck’sperience partyja. Mjesto i datum održavanja partyja naknadno će se najaviti.

Ulaznice za sve Beck`sperience partyje mogu se kupiti u Atlasu, Tisak Media centrima, Croatia Recordsu, Dancing Bearu i svim ostalim prodajnim mjestima sustava Ticketshop. Cijena ulaznice 70kn (na dan Eventa 90kn) s uključenom konzumacijom Beck’sa. Sve dodatne informacije o partyjima možete pronaći na službenoj web stranici www.becks.hr/becksperience

Becks_pivo_limenke_uesmag