Cet & Mr. DJ Dario
Cet & Mr. DJ Dario

Dvije istinske legende domaće elektroničke scene te dvojac koji je bio dio kultnih Kraljevstvo i Perfection večeri – Cet i Mr. DJ Dario, ovoga vikenda preuzimaju pult zagrebačkog kluba Boogaloo!

Cet i Mr. DJ Dario će u petak, 16. prosinca od 1 sat iza ponoći, i to nakon ‘Make a wish’ humanitarnog koncerta, preuzeti pult zagrebačkog kluba Boogaloo i prezentirati vam samo novu, zanimljivu mjuzu, koju ovaj legendarni dvojac Kraljevstvo i Perfection večeri prati već godinama. Ne preostaje vam ništa drugo nego doći i uživati u njihovom odabiru!

Ceta i Daria ne treba posebno predstavljati, no ukoliko nekim slučajem ipak ne znate za njih, o Cetu više saznajte u jednom od intervjua koji je dao za UESMAG, a o Mr. DJ Dariu saznajte u intervjuu koji je prilikom jednog od Astralis partyja dao za Mixmag.

Dodajmo kako je ovo njihov nastup u sklopu DJ LEGENDS večeri, koja je u dosadašnjim izdanjima dovela samo prave legende kako domaće tako i strane scene kao što su Mary, Freemasons, Toxic, David Morales i Dr. Motte, a tako će nastaviti i ubuduće!

Legende za pultom Boogaloo kluba: Cet i Mr. DJ Dario 3