Astralis
Astralis | Foto: Facebook

Jedan od najdugovječnijih klupskih programa – legendarni Astralis, na Noć vještica vraća se na mjesto gdje je i krenuo prije 18 godina, kultni zagrebački klub The Best, danas poznat kao The Best Venue Hall!

Objavom na svojoj službenoj Facebook stranici, osnivači Astralis večeri Goran ‘Go Cut’ Vlajić i Damir Ludvig objavili su kako se sa svojim programom vraćaju u klub u kojem je sve počelo prije 18 godina, nekad kultni zagrebački klub The Best u koji ove sezone dolaze mnoga jaka imena iz svijeta elektronske scene. Tom objavom obradovali su mnoge fanove.

Facebook event je kreiran, poznat je i datum, a sve što se čeka je line up. Kako god bilo i tko god nastupao, bit će lijepo ponovno biti dio one jedinstvene Astralis atmosfere.

Vraćamo se doma!!

Posted by ASTRALIS on Tuesday, September 13, 2016

Podsjetimo, još od kraja devedesetih, Astralis predstavlja nezaobilazan projekt hrvatske party scene, a takav je slučaj u elektroničkoj glazbi zaista izuzetak, budući da se trendovi u tom žanru mijenjaju izuzetnom brzinom. Tijekom godina, ekipa koju predvode Damir Ludvig, jedan od međunarodno najcjenjenijih producenata elektronske glazbe iz Hrvatske i Goran „DJ Go Cut“ Vlajić, legendarni DJ i uspješan glazbeni menadžer, okupljala je i predstavljala nove i zanimljive umjetnike, od kojih su neki, primjerice M-Run, postali općepriznati nositelji međunarodne scene.

Astralis se nikad nije bavio pitanjima kao što su izgled publike u klubu, religiozna pripadnost, potrošačke mogućnosti, ili njihova modna osviještenost. Ljudi koji vjerojatno nikad ne bi funkcionirali pod istim krovom već se osamnaest godina slažu oko istog, Astralis je klupska večer koja zaslužuje njihovo povjerenje. Koncept koji su Ludvig i Vlajić još na početku utvrdili je jednostavan, iskren i razumljiv svima. Vidimo se stoga, 31. listopada, u klubu The Best!