Indy Slide
Indy Slide

Zagrijte se za Techno Colorz u zagrebačkom Grey Roomu uz Techno Top 10 selekciju koju je za UESMAG odabrao Indy Slide!

Udružene hrvatsko srpske techno snage tresu Grey Room ovoga petka, 16. prosinca, žestokim ritmovima. Nahranite svoje uši tvrdim bezkompromisnim frekvencijama, razgibajte sve zglobove u tijelu i izgubite razum u bojama techna koji vam na Techno Colorz večeri serivaju Nemanja Koljanić i Indy Slide, koji je za UESMAG selektirao Techno Top 10.

Indy Slide se ranih 90ih predaje elektronskoj muzici, istražujući od housea do technoa, 2000. godine počinje sa pravljenjem muzike i DJingom kada i kupuje svoje prve gramofonske ploče i odlučuje se za techno zvuk. Technasia/Charles Siegling, Ben Long, Ben Sims, Chris Liebing, Frank Biazzi, Jeroen Search itd… su mu bili uzori, ali na prvom mijestu mu je uvijek bio Dave Clarke, koji mu je i dalje najveći idol. Iz novijeg vala producenata među uzorima su mu još Rebekah, Gary Beck, Pfirter, Jonas Kopp… Do sada je svirao, pored svog rodnog Osijeka, u većini hrvatskih gradova, kao što su Dubrovnk, Zagreb, Slavonski Brod, Đakovo itd… kao i u srpskoj prestolnici, Beogradu. Radio je sa nekima od imena iz regije, kao što su Forest People, Miss Sunshine, Manuel De La Mare, Lea Dobričić, Kristina Lalić i drugi…

Provjerite Techno Top 10 selekciju by Indy Slide 3

Njegov muzički stil se ne može lako opisati, zato što su mu setovi dosta različiti, ali uvijek moćni i energični, ponekad funky, ponekad mračni. Najčešće svira na 4 kanala, uglavnom kombinirajući više od 2 stvari, sa odličnim osjećajem za efekte. Njegov moto je – očekujte neočekivano! U 2015. godini pokreće svoju radio emisiju “TechnoPassion” za mađarski Art Style: Techno radio, u kojoj je ugostio veliki broj hrvatskih DJ-eva, live act izvođača i producenata, promovirajući ih i van granica svoje zemlje.

“Vrlo je teško odabrati i izdvojiti samo 10 traka nakon svih tih godina slušanja i rada sa glazbom, pa sam se odlučio usredotočiti na ovogodišnja izdanja te iz njih izvući ovaj odabir. Lista nije poredana nikakvim redoslijedom, sve su mi trake podjednako odlične.” – rekao je Indy Slide prilikom odabira 10 stvari za svoju Techno Top selekciju koju provjerite ispod!

1. Blasted – R.Evolution

2.  Charles Fenckler – Stellar Acid

3.  Envoy – Dark Manoeuvres (Obscure Shape & SHDW Remix)

4.  Insolate (aka Miss Sunshine) – Renew [Out Of Place]

5.  Giorgio Gigli & VSK – Hidden Conspiracy

6.  Fugal – Oil (Svreca Remix) [Secondnature]

7.  Shinedoe – Road 777 (Ben Sims Bous Remix) [Intacto]

8.  Ritzi Lee – Framework [Mord]

9.  Teste – The Wipe (Terrence Fixmer Revision 2) [Edit Select]

10.  Amotik – Sau [47]