Pan-Pot
Pan-Pot

Techno dvojac Pan-Pot kojeg čine Njemci Tassilo Ippenberger i Thomas Benedix, u novoj 2017-oj godini dolaze u Zagreb!

Prema popisu evenata koji stoje na njihovoj službenoj web stranici, dvojac Pan-Pot u Zagreb premijerno dolazi, 31. ožujka 2017. godine, u sklopu Sonusovih We Love Sound večeri koje u zagrebački klub The Best Venue Hall dovode imena iz samog vrha svjetske elektroničke scene kao što će to učiniti i ove subote, 17. prosinca, kada im u goste dolaze Tobi Neumann, Evan Baggs i Mariano Mateljan. O tome više pročitajte ovdje.

Tassilo Ippenberger i Thomas Benedix koji čine dvojac Pan-Pot spojili su se pukom slučajnošću početkom milenija, a za ostalo je zaslužna kemija. Anja Schneider je prepoznala kvalitetu i popularizirala dvojac izdanjem “Pan-O-Rama” za svoju etiketu Mobilee 2007. Pored energičnog techna, kojeg producenti njeguju godinama, globalno je poznat njihov osjećaj za masu koja se pred njima nalazi. Doktori podija setove kreiraju u odnosu na okruženje prilagođavajući se jednako dobro intimnom klubu i festivalskim milijunima.

Bez ikakvih stega i sa otvorenim umom, Pan-Pot je stvorio svoj muzički svijet u okviru današnje elektroničke scene. Nazivajući same sebe “mračnom stranom sile”, Pan-Pot je dvojac koji topi umove, krivi percepciju i daje snagu danceflooru svojim žustrim, nekonvencionalnim zvukom. Pitanje koje im stalno postavljaju, a koje ih najviše nervira je “ko je Pan, a ko Pot”, tako da, za ime svih techno bogova, nemojte ih to pitati, samo se prepustite i plešite, jer mi hoćemo i jedva čekamo njihovo gostovanje!

Pan-Pot at Sonus 2016

Pan-Pot at Sonus Festival 2016 (part 2) | Sonus

Posted by UES Magazine on Wednesday, August 31, 2016