Jedna od najagilnijih domaćih glazbenih etiketa – Burek – ove je jeseni predstavila svoju seriju majica dostupnu u dvije boje! Naručite svoju!

Nakon 20-tak glazbenih izdanja na svoja tri labela, nebrojenih svirki na glazbenim festivalima i vlastite klupske večeri u gradovima poput Budimpešte, Beča, Berlina, Londona i Singapura, jedna od najagilnijih domaćih glazbenih etiketa – Burek – ove je jeseni predstavila svoju seriju majica.

Uniseks BUREK majice kratkih rukava u crnoj i bijeloj boji izrađene su od 100% pamuka i ukrašene višebojnim kvalitetnim dotiskom. Kupci mogu birati između standardnog i šireg modela t-shirta, dostupnih putem Bandcampa po cijeni od 220 kuna. Za narudžbe iz Hrvatske u taj je iznos uračunat i trošak poštarine.

Osnivači Bureka ljetos su otisnuli nekoliko desetaka majica za svoje izvođače i partnere, a do prve t-shirt serije doveo ih je veliki interes koji je ubrzo uslijedio. I to ne samo među fanovima elektronske glazbe, već i svim simpatizerima istoimenog lokalnog specijaliteta.

Osim po fora majicama koje se nameću i kao dobar izbor božićnog poklona za svojeg najdražeg ljubitelja glazbe, Burek je „dosta“ poznat i po suradnji s glazbenicima poput Kinka, Lukea Viberta, Amp Fiddlera, Vakule, DJ Stingraya, JTC-a, Ilije Rudmana, Floriana Kupfera i ostalih. Više o samom Bureku provjerite na www.burekmusic.com

1. BUREK

2. BARBA RECORDS