U novoj epizodi Hypnodelix partija očekujte još jedno u nizu nezaboravnih druženja… Pozivamo vas ovim putem na zadnji Hypnodelix party u 2014. godini, u kojem će nam biti pružena prava audiovizualna bomba.

20.12. u klubu Močvara, u gostima ovaj put možemo očekivati domaću ekipu s već provjerenim i kvalitetnim zvukom koji su imali prilike predstaviti na događanjima ovakve vrste širom Hrvatske.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/136924994″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Na Psytrance flooru, za pultom ćete moći poslušati Akiru iz poznatog Pistolero crewa u psygressive i darkprogg vodama, dok nam iz riječkog kolektiva Flying Donkeys dolazi Stikk, te će nam mračne atmosfere iz CupucKactus ekipe prenijeti PsyMustafa. Cijelu priču će zaokružiti Winpa iz Hypnodelixa sa svojim već prepoznatljivim night fullon zvukom.

Vinyl floor će predstaviti DJ-i Zmayo, također iz Pistolero kolektiva, Brogy te Tvrtko iz Hypnodelix ekipe, koji će za što bolji ugođaj kopati po svojim kolekcijama plastike te pokazati svoje umijeće na gramofonima. Vrhunska kombinacija techna i breakbeata poslužit će kao prava solucija za drugi floor.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/145652457″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Za vizualnu atmosferu će se pobrinuti Area51 sa svojim dekoracijama, koje ste imali priliku vidjeti na velikom broju partya po cijeloj Hrvatskoj, dok VJ ekipa za ovaj party priprema pravu psihodeličnu hipnozu koja vas neće ostaviti ravnodušnima.

Za samo iskustvo ćete morati izdvojiti 25kn prije ponoći te 35kn poslije, dok smo za one koji se osjećaju sretnima pripremili nagradnu igru.

hypnodelix_mocvaraUESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada!