Od svojih skromnih, ali hrabrih početaka, kada je 2000. godine osnovan kao studentski pokret u borbi za slobodu i demokraciju EXIT je tijekom 15 godina izrastao u ‘Najbolji veliki europski festival’!

Osim ove prestižne titule kojom je okićen u siječnju ove godine, EXIT se može pohvaliti posjetom više od 2,5 milijuna ljudi iz preko 60 zemalja iz cijelog svijeta, kao i statusom neprikosnovenog glazbenog i turističkog događaja cijele regije.

Ogroman međunarodni ugled, povorke fanova iz čitavog svijeta, nevjerojatna lokacija i jubilarna godina obećavaju da će sljedeće izdanje EXIT-a biti jedno od najboljih do sada. Veliku rođendansku proslavu obilježit će nastavak sedmodnevne ljetne EXIT avanture. EXIT festival bit će održan od 9. do 12. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, dok će drugi po redu Sea Dance Festival biti održan od 16. do 18. srpnja na plaži Jaz u Crnoj Gori.

[email protected] festival koji je uspješno lansiran prošle godine s Queens Of The Stone Age kao headlinerima, ove godine će biti predstavljen tijekom festivala kao posebna cjelina u sklopu koje će nastupiti neki od najzanimljivijih rock’n’roll bendova iz regije i cijelog svijeta! Prva imena su već najavljena – legende “novog vala britanskog heavy metala” s 40 godina staža na sceni, MOTÖRHEAD, i kalifornijski rock šmekeri EAGLES OF DEATH METAL, dok će boje regionalne scene braniti ŠKRTICE i EYESBURN!

Exit15aU petak, 12. prosinca u prodaji su puštene ulaznice po cijeni od 399 kn za četiri dana EXIT festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi. Broj ovih ulaznica je vrlo ograničen! Oni koji kupe komplet ulaznica u sklopu ove akcije bit će nagrađeni ulaznicom za EXIT AVANTURU, odnosno dobijaju ulaznicu za SEA DANCE FESTIVAL potpuno besplatno, uz uvjet registracije za Sea Dance, koja će se vršiti putem sitea www.gigstix.com od 1. do 31. ožujka 2015. To je čak 70% popusta u odnosu na regularnu cijenu EXIT avanture!

Također, u prodaji je vrlo ograničen kontigent ulaznica za tri dana Sea Dance Festivala po cijeni od 234 kn, što je čak 50% popusta od regularne cijene!