Beck’sperience
Beck’sperience (izvor: press)

Legendarni klub Tresor povodom svog 25. rođendana odlučio je jedan svoj party pokloniti Zagrebu, kada će se održati i velika završnica ovogodišnjeg Beck’sperience serijala. James Ruskin, Regis, DJ Pete aka Substance LIVE i Claudia Anderson transportirati će vas u svijet Berlinske techno scene. UESMAG ima upade!

Poznata tvornica akumulatora Munja 9. rujna postat će nova prijestolnica najpoznatijeg berlinskog kluba Tresor i to povodom njegovog 25. rođendana, ali i velike završnice ovogodišnjih Beck’sperience partyja koji su u Šibeniku, Zadru i Rijeci ovog ljeta ugostili jedne od najboljiih njemačkih, ali i domaćih DJ-a i priredili partyje za pamćenje.

DJ-i Regis, James Ruskin, Dj Pete aka Substance i Claudia Anderson pružit će svim ljubiteljima elektoroničke glazbe zadnju priliku za doživjeti jedinstvenu atmosferu Beck’sperience partyja uz dobar underground elektronski zvuk i nezaboravan provod, a pridružit će im se i dobro provjerene domaće snage: Pero Fullhouse, Jan Kinčl Zero i Ivan Komlinović. Ulaznice za event potražite na linku, Facebook event provjerite ovdje, a u nastavku ulovite čak 2×2 upada!

Vodimo vas na 'Tresor 25 Years' Beck'sperience u Zagrebu! 1

Regis, pravim imenom Karl O’ Connor jedan je od pionira britanske techno scene i rezidentni DJ Tresora. Vlasnik kultne etikete Downwards skupa sa Surgeonom zaslužan je za Birminghamski zvuk, egzotičnu mješavinu Chicago housea i mračnije europske elektonike koji je vješto implemetirao u mnoge berlinske nastupe.

James Ruskin, jedan je od najznačajnih techno umjetnika koji je svojim izdanjima i etiketom Blueprint records inspirirao generacije mladih dja i producenata. U početku inspiriran hip hopom ubrzo pronalazi novu inspiraciju u Detroit techno te postaje dj i producent. Beskompromisni, hipnotički mračni techno zvuk prožima se kroz sve njegove radove. Njegovi albumi Point 2, Into Submission i The Dash na Tresoru zacementirali su mu status rezidentnog artista na ovoj cijenjenoj etiketi.

DJ Pete aka Substance LIVE, imenom Peter Kuschnereit, rođeni berlinčanin, odrastao je u Kreuzbergu povijesnom dijelu Berlina što je utjecalo na njegov umjetnički razvoj u samim početcima. 1991. je počeo raditi u Hard Waxu, jednom od najpoznatijih svjetskih dućana ploča što je definitivno usmjerilo Petea ka dj i producentskoj karijeri. Imajući na raspolaganju najbolji mogući izbor ploča Pete je izgradio svoj dj stil kao jedisntven. Pod pseudonimom Substance izdao je nekoliko kultnih izdanja na Chain Reaction, podetiketi kultne Basic Channel etikite, što mu je osiguralo da postane rezidentni artist Tresora.

Claudia Anderson, bečka DJ-ica i producentica jedna je od najmlađih prinova u Tresor familiji. Nakon što je izdala 2 ploče za etiketu Singular u vlasništvu Marcelusa koje su i kritika i publika visoko ocjenile. Njen talent su primjetili u Tresoru i tako je osigurala nastupe s najpoznatijim Tresor artistima. Njen nastup kao i produkcija mješavina su različitih elemenata, od deep dub techna do moćnog hipnotičkog groova.

Dijelimo 2×2 upada, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka napisati Koji je ovo rođendan Tresor kluba? Vaša imena i prezimena šaljite na mail [email protected] s naznakom “UESMAG Tresor 25 Years Beck’sperience”. Slučajnim odabirom, u petak 09. rujna, odabrat ćemo sretne dobitnike upada koje ćemo obavijestiti putem maila.