Future Scope u Boogaloo klubu!
Future Scope u Boogaloo klubu!

Dave Clarke i Silicone Soul (Graeme Reedie) te provjerene domaće snage koje predvodi Petar Dundov otvorit će serijal velikih Future Scope evenata u zagrebačkom klubu Boogaloo. UESMAG ima upade!

Sezona velikih Future Scope evenata na oba floora zagrebačkog kluba Boogaloo počinje u subotu, 10. rujna, kada u goste dolaze miljenici domaće publike, koje, vjerujemo, nema potrebe posebno predstavljati, a oni su  Dave Clarke i Silicone Soul (Graeme Reedie).

Spomenutom dvojcu pridružit će se i odabrana domaća postava pa će tako uz Dave Clarkea na glavnom flooru nastupati i naš najcjenjeniji DJ i producent Petar Dundov, techno live dvojac F.O.R.M. te rezident Future Scope programa Shi Pe, dok će na malom flooru uz Silicone Soul nastupati i zagrebački DJ Matya.

Početak večeri zakazan je u 23 sata, a ulaznice su u pretprodaji, po cijeni od 80kn, dostupne svakim danom u Caffe Baru Bizarre (Importane centar, Zagreb) te na blagajni kluba Boogaloo (Vukovarska 68, Zagreb). Ulaznice po cijeni od 90kn mogu se pronaći na svim prodajnim mjestima, kao i u sustavu Entrio i Eventim! [Facebook event]

Dave Clarke i Silicone Soul otvaraju Future Scope sezonu velikih evenata [+dijelimo upade] 3

Ovim partijem ujedno i kreće jaka sezona zagrebačkog kluba Boogaloo koji od velikih imena do kraja ove godine, u sklopu velikih Future Scope partija na dva floora, sprema ugostiti imena kao što su: Slam, Ramon Tapia, Sam Paganini, Anna i dr. Osim velikih evenata, Boogaloo sprema i serijal manjih evenata u takozvanom ‘Small Roomu’ gdje će nastupati imena kao što su Terry Francis, Jewel Kid, Freemasons, kao i brojne druge organizacije sa scene (Casa, TrancePort, …).

U klubu će isto tako, osim bogatog programa elektronske glazbe, biti organizirani i mnogi koncerti te eventi s glazbom iz 80-ih, a i velika novost je i to da će raditi i preko dana kao caffe bar koji će imati cijene prilagođene studentskom džepu. Sve ostale informacije o klubu pratite na službenoj Facebook stranici.

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka napisati koga Future Scope još sprema ugostiti? Vaša imena i prezimena šaljite na mail [email protected] s naznakom “UESMAG F-Scope Dave Clarke 2016”. Slučajnim odabirom, u subotu 10. rujna, odabrat ćemo sretne dobitnike upada koje ćemo obavijestiti putem maila.

1. Dave Clarke

2. Silicone Soul