Tresor 25 years na Becksperience serijalu!
Tresor 25 years na Becksperience serijalu!

Ovogodišnji Beck’s to Basics Beck’sperience program završava 9. rujna u bivšoj tvornici Munja u Zagrebu povodom 25. rođendana legendarnog berlinskog kluba Tresor!

Poznata tvornica akumulatora Munja 9. rujna postat će nova prijestolnica najpoznatijeg berlinskog kluba Tresor i to povodom njegovog 25. rođendana ali i velike završnice ovogodišnjih Beck’sperience partyja koji su u Šibeniku, Zadru i Rijeci ovog ljeta ugostili jedne od najboljiih njemačkih ali i domaćih DJ-a i priredili partyje za pamćenje.

Još uvijek se sjećam onih dobrih partyja iz 90-ih, početkom 2000-ih i cijelo vrijeme želim ponovo doživjeti taj feeling. Oduševljena sam cijelokupnim Beck’sperience programom koji mi je pružio da napokon čujem taj dobar elektronski zvuk i kvalitetnu elektronsku glazbu. Ovo mi je zaista bila jedinstvena prilika da oživim svoja sjećanja i doživim još jednom onakav party kakav je nekada bio.“, Iva (Šibenik).

Osam vrhunskih njemačkih i osam najpoznatijih domaćih DJ-a, tri jedinstvene lokacije u tri grada, brojni street performeri i brojni posjetitelji kratki su rezime ovogodišnjeg Beck’speriencea koji je pripredio jedinstvene i nezaboravne partyje diljem obale. Kako je ljeto završilo tako je došlo vrijeme i da glavni grad pruži svim istinskim ljubiteljima elektronske glazbe jedinstvenu priliku biti dijelom ove berlinske underground glazbene scene. Ono što će posebno zaokružiti ovogodišnju Beck’sperience Beck’s to Basics priču je i obilježavanje 25. rođendana najpoznatijeg berlinskog kluba Tresor koji će u zagrebačku tvornicu Munja dovesti svoje najbolje DJ-e.

Regis, James Ruskin, Dj Pete aka Substance i Claudia Anderson dodatak su svim onim poznatim imenima koje smo ovog ljeta doveli u Hrvatsku kako bi posjetiteljima Beck’sperience partyja pružili dobar underground elektronski zvuk i nezaboravan provod. Moram priznati da sam i ja oduševljen cijelom pričom i da mi je izuzetno drago da sam bio dio toga jer kao dugogodišnji DJ znam da hrvatskoj glazbenoj sceni ali i općenito klubbingu nedostaje upravo ovakva kvalitetna elektronska glazba kakvu smo, zahvaljujući Beck’su mogli pružiti istinskim ljubiteljima ove vrste glazbe i izlazaka.“ rekao je DJ Pero FullHouse, jedan od neizostavnih imena hrvatske DJ scene.

Za korištenje besplatnog Ubera prilikom dolaska ili odlaska s Beck’sperience partyja potrebno je upisati sljedeće kodove:

  • BECKSPERIENCE1 – novi korisnici aplikacije. Potrebno je prvo skinuti Uber aplikaciju i ukucati ovaj kod prilikom pokretanja iste
  • BECKSPERIENCE2 – postojeći korisnici aplikacije

Atmosfera i sve dodatne informacije ovogodišnjeg Beck’sperience serijala mogli su se pratiti na društvenim mrežama putem #‎becksperience2016‬‬ i na službenoj web stranici što će biti slučaj i za veliku završnicu u Zagrebu za koju vjerujemo da će oduševiti sve posjetitelje kao i svi prethodni Beck’sperience partyji.  ‬‬‬‬‬

Ulaznice za sve Beck`sperience partyje mogu se kupiti u Atlasu, Tisak Media centrima, Croatia Recordsu, Dancing Bearu i svim ostalim prodajnim mjestima sustava Ticketshop. Online prodaja: www.ticketshop.hr. Cijena ulaznice 70kn.