Nakon dva uspješna izdanja, 3. Hrvatska funk konferencija u organizaciji Hrvatske funk delegacije sprema se 4. studenog u zagrebačkom klubu Boogaloo kada će nastupiti 16 iskusnih DJ-a  – pasioniranih kolekcionara, velikih ljubitelja funk, soul i disko glazbe. Imamo upade!

Kao što smo već najavili, 4. studenog, Hrvatska funk delegacija u noćnom terminu donosi 8 sati iskonskog plesa u režiji 16 funk/soul/disko DJ-a u klubu Boogaloo, dok u dnevnom donosi sajam vinyla koji okuplja renomirane hrvatske i slovenske second hand dućane gramofonskih ploča, DJ-eve sa svojim kolekcijama kao i nezavisne Hrvatske diskografske kuće koje se bave izdavaštvom plesne klupske glazbe. Osvojite upade u nastavku!

Dijelimo 2×2 upada, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook straniculajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te u komentaru ispod objave na Facebook stranici UES Magazine-a odgovoriti na pitanje: Ime međunardonog festivala na kojem je ljetos nastupala Hrvatska funk delegacija? te ostaviti Vaše ime i prezime. Slučajnim odabirom, u subotu 4. studenog, u popodnevnim satima, odabrat ćemo sretne dobitnike/ce upada.

UPDATE – DOBITNICI UPADA: Rinna Petrić, Anđela Marinović

Vodimo te na 3. Hrvatsku funk konferenciju! 3