sajam vinyla

U sklopu 3. Hrvatske Funk Konferencije u klubu Boogaloo održat će se prvi Hrvatski sajam vinyla specijaliziran za plesnu klupsku glazbu!

Kao što smo već najavili, 4. studenog, Hrvatska funk delegacija donosi 8 sati iskonskog plesa u režiji 16 funk/soul/disko DJ-a u klubu Boogaloo, a prije večernjeg, ujedno i središnjeg programa, u popodnevnim se satima sprema sajam vinyla koji okuplja renomirane hrvatske i slovenske second hand dućane gramofonskih ploča, DJ-eve sa svojim kolekcijama kao i nezavisne Hrvatske diskografske kuće koje se bave izdavaštvom plesne klupske glazbe.

Specijalno za ovu priliku sudionici sajma izlagat će gramofonske ploče koje na sebi nose isključivo plesne ritmove bez ograničenja u žanru i perioda u kojem je glazba nastala, pa tako posjetioci sajma mogu očekivati široku paletu žanrova i sub žanrova plesne glazbe: blues, jazz, soul, funk, disko, hip hop, breaks, reggae, dub, dancehall,  latino, bossa nova, library, soundtracks, house, techno , electro, balearic,etc.

Sajam je namijenjen ne samo za Dj-eve i kolekcionare gramofonskih ploča već i za ljubitelje plesne klupske glazbe i sve one koji, osim redovitih odlaska u klubove,  žele bliže upoznati DJ kulturu ili nekog od Dj-eva koji će se tamo naći.

Renomirani Hrvatski second hand dućani vinyla koji će izlagati na sajmu su:  Free bird, Roxy, Woodstock, Dobar zvuk, Bon ton, Gramofonoteka, a na sajmu sa svojim izdanjima pojavit će se i neke od hrvatskih nezavisnih izdavača plesne klupske glazbe: PDV, Burek, Imogen. Ponudu vinyla upotpuniće i DJ-evi Hrvatske funk delegacije kao i mnogi drugi DJ-evi kolekcionari.

Sajam će se održati 4.11. u klubu Boogaloo od 14h do 21h. Ulaz na sajam je besplatan, a tijekom sajma posjetioci će moći kupiti ulaznice po cijeni od 40Kn za party 3. Hrvatske funk konferencije što je dobra prilika osigurati mjesto na plesnom podiju s obzirom na tradicionalno veliki interes. 

Sajam vinyla plesne klupske glazbe u sklopu 3. Hrvatske funk konferencije 1