fonetika w/ Snuff Crew!
fonetika w/ Snuff Crew!

Dečki iz fonetika večeri nam dovode u goste legendarni dvojac koji svoje identitete skrivaju iza imena Snuff Crew – aliasa pod kojim su pokorili globalnu elektronsku scenu. Ovo im je premijerno zagrebačko gostovanje koje za fonetiku obilježava ulazak u novu sezonu.

Zagrebačka klupska scena buja unazad zadnjih par godina. U prilog tome ide i dotok svježe krvi, među kojima se i nalaze dečki iz fonetika večeri, čiji projekt sada ulazi u jubilarnu treću sezonu. Kako bi ponovno potvrdili svoje mjesto na sceni, u goste nam ovoga puta dovode dečke iz misterioznog dvojca Snuff Crew, koji će se prezentirati zagrebačkoj publici u live izdanju.

Glazba ovog dvojca je neodoljiva kombinacija jackin’ zvukova čikaških korijena, stvorena za plesne maratone. Momci su se potvrđivali na etiketama poput BPitch Control Records Berlin, International Deejay Gigolo Records, Killekill, SCI+TEC, a od 2010. i na vlastitom labelu, Snuff Trax. Kao treći član, često je s njima nastupao i odnedavno pokojni Andreas Gehm, kojeg smo prošle sezone imali čast slušati u Sirupu.

Snuff Crew konačno u Zagrebu za otvaranje fonetika sezone [+dijelimo upade] 3

Podršku Snuffovcima rade dečki iz fonetike – Sladoled, Basta i Tvrtko, a događanje će se ovoga puta iznimno održati u prostoru Željezničara, u subotu, 17. prosinca. Za upad ćete morati izdvojiti 70 kuna, a cijelokupna manifestacija traje od ponoći pa sve do osam ujutro.

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u igri potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti Vaše ime i prezime te navesti etikete na kojima su izdavali Snuff Crew? Slučajnim odabirom, u subotu 17. prosinca, do 17h odabrat ćemo sretne dobitnike upada.