Potpuno drugačija adventska priča počela je na prostoru ljetne pozornice Tuškanac u okružju magične park šume u centru Zagreba. Pop Up Winter Garden u intimnijem okruženju na jedinstvenoj lokaciji na otvorenom donosi blagdane u posebnom ozračju.

Grinch se ovoga puta upetljao u cijelu priču i spojio najbolje Gardene u urbani Božićni događaj koji u Zagreb donosi dašak Londona i Berlina uz puno sjajne glazbe, craft piva i dobre hrane. Otvoren je Pop Up Winter Garden na ljetnoj pozornici Tuškanac!

Swanky Monkey Garden, The Garden Brewery, A Most Unusual Garden, zajedno uz Submarine i Toasterie by Trapula nude svoje prepoznatljive koncepte na sjajnoj lokaciji, uz The Garden craft pivo, zimske koktele, nezaobilazno kuhano vino, burgere i još pregršt toga, a sve je u ponudi na prozorima jedinstvenih brodskih kontejnera koje su uredili poznati street art umjetnici.

Program na jednoj od najboljih zagrebačkih lokacija kroz cijeli prosinac nudi i sjajnu glazbenu selekciju koja je neodvojivi dio svake Garden priče. Uz live nastupe bendova, lokalnih i međuarodnih DJ-eva, na rasporedu je i kino na otvorenom, kao i zabava za djecu i radionice.

Otvoren Pop Up Winter Garden na ljetnoj pozornici Tuškanac 5

Proteklog vikenda mogli ste uživati uz Adriatic Coasting, Nick Colgana i Pepija iz The Garden Brewery, božićne radionice za djecu, a nastupali su i DJ Bizzo Bodega te DJ Flaneur s chill glazbom na ljetnoj pozornici Tuškanac.

U nastavku spremna su i premijerna blagdanska izdanja The Garden Brewery craft piva, pa je to najbolji način za proslaviti ovo doba uz Vanilla and Chocolate Porter ili Rosemary Julebryg, koji je rađen po uzoru na pivo koje se tradicionalno pije u Skandinaviji u ovo doba.

Cijeli prosinac uživajte u sjajnom pivu, odlično glazbenoj selekciji, ukusnim zalogajima, kinu na otvorenom, kreativnim programima za najmlađe i drugačijem adventu uz Pop Up Winter Garden na ljetnoj pozornici Tuškanac. Ulaz na sva događanja je besplatan.

Više informacija pronađite na službenoj Facebook stranici!

Otvoren Pop Up Winter Garden na ljetnoj pozornici Tuškanac 6