Nima Gorji
Nima Gorji

Obljetnica treće godine postojanja Deep’n’Delicious večeri sprema se ovoga vikenda na A1 flooru zagrebačkog Aquariusa, kada u goste dolazi gospodin Nima Gorji! UESMAG ima upade!

Nima Gorji uveličat će treću obljetnicu Deep’n’Delicious večeri koja će se u petak, 16. prosinca, održati na A1 flooru zagrebačkog kluba Aquarius. 

U svojih nepunih 20ak godina karijere Nima je svirao diljem svijeta i držao rezidenturu u mnogim poznatim klubovima. Kao DJ aktivan je od početka devedestih, a prvu stvar izbacio je sada već daleke 98’, te je marljivo radeći i usavršavajući svoj sound potpisao svoje radove za poznate etikete poput Bla Bla music, Murmur, Cecille, Oslo i mnoge druge, te naravno svoje Welt Recordings i NG trax. Njegovu produkciju možete naći u mixevima artista koji dolaze iz najvećih dubina undergounda pa sve do velikana globalne techno/house scene.

S toliko iskustva iza sebe sigurno ima skill vrijedan pažnje, a bome i pozamašnu kolekciju bezvremenskih hitova, koje kombinirajući sa stvarima vlastite produkcije i pritom koketirajući sa rumunjskim soundom kod slušatelja stvara poseban ‘’feeling’’ odvodeći ga na unikatno glazbeno putovanje. Nekima dobro poznat artist i dj, a nekima još neistražena nepoznanica, ovaj rođeni Iranac sa Danskom putovnicom i prebivalištem na Ibizi sigurno vas neće ostaviti ravnodušnim.

Nima Gorji za treću obljetnicu Deep’n’Delicious večeri [+dijelimo upade] 3

Drugi gost ove obljetnice je DJ iz Slovenije koji se krije iza umjetničkog imena Kareem Da-Li. Kareem sa trenutnim sjedištem u Kopru jedan je od bitnijih artista novog vala susjedne nam underground scene. Svirajući je prošao Ex-Yugoslaviju, Njemačku, Italiju, UK, Austriju, a može se i pohvaliti svirkma na Ibizi te čak odrađenom sezonu u dalekom nam Los Angelesu.

Uz ova dva iznimno zanimljiva imena nastupat će i rezidencijalni dvojac Bronski & Herya. Početak je u 23 sata uz ulaz od 50kn do 02:00 te 60kn nakon. Više ovdje.

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u igri potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti Vaše ime i prezime te navesti koja je ovo godišnjica Deep’n’Delicious? Slučajnim odabirom, u petak 16. prosinca, do 17h odabrat ćemo sretne dobitnike upada.