Fonetika ekipa nam nakon domaćeg partija priređuje nastavak svoje druge klupske sezone, u obliku eventa pojačanog sa dva gostovanja – Cliffom Lotharom i Herzelom!

Fonetika je zagrebački klupski kolektiv koji se bavi promicanjem vinyl kulture, te je već u svojoj drugoj, dobro uhodanoj sezoni. Kako su ove godine počeli i sa gostovanjima, u nastavku tog modusa nam ovoga puta, u petak, 1. travnja, u klub Sirup, dovode čak dva gosta! Prvi je Cliff Lothar, već dobro uhodani izvođač čija je definicija electra, techna i housea našla mjesto na jakim etiketama poput Viewlexxa i Skudge Whitea, a društvo mu pravi Herzel, makedonski momak sa već zavidnim portfoliom izdanja za etikete poput Hivern Discsa i Charlois.

Podršku im, standardno, rade Sladoled, Basta i Tvrtko. Početak je u 1 sat iza ponoći, a za upad ćete morati izdvojiti 70 kuna. Više saznajte u službenom Facebook eventu!

Podsjećamo vas da, prije nego što se uputite u Sirup svratite i na naše UES Booth druženje u Tosteru i propisno se zagrijete za ono što slijedi u Sirupu!

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom, u petak 01. travnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

1. Cliff Lothar

2. Herzel