Ovoga vikenda u zagrebačkom Mastersu pleše se uz ‘Cycle’ i ‘House Is OK’ večeri iza koje stoje Jan Kinčl Zero i Marko Pelaić, poznatiji kao Homeboy!

U petak, 1. travnja, Cycle ekipa – Jan Kinčl Zero i Matija Duić, u goste iz Solina dovode Peru FullHousea, predstavnika trogirskog Moondance Festivala, kojeg ne treba posebno predstavljati jer je prisutan na sceni dugi niz godina i jednostavno ga morate znati. Početak večeri je u 23 sata, uz ulaz od 30kn do ponoći te 40kn nakon. Više pratite ovdje!

U subotu, 2. travnja, Masters preuzimaju pokretači ‘House Is OK’ etikete, kao i dobri prijatelji Janis i Homeboy, koji spremaju odličnu kombinaciju house i techna. Za ulaz na ovu večer morat ćete izdvojiti 30, odnosno 40kn. Više pratite ovdje!

Cycle i House Is OK u Mastersu [+dijelimo upade] 1

Ovim bi putem htjeli podsjetiti da se sa Cycle momcima, kao i s Homeboyem, u mjesecu pred nama družimo i na našim ‘UES Booth’ večerima u Tosteru (Petrinjska 7) kada, ujedno i snimamo video podcaste. Više o tome saznajte ovdje, a nastavku ulovite upade za vikend!

UESMag dijeli 2×1 upad za petak i subotu! Sve što trebate napraviti jest: lajkati UES Magazine Facebook straniculajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime te dan na koji želite ići (možete igrati i za oba). Slučajnim odabirom, u petak 01. travnja, odnosno, u subotu 02. travnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.