Kanegra Beach Festival objavljuje svoje 5. izdanje u Umagu i najavljuje seriju promo partija u Zagrebu, Novoj Gorici, Beogradu i Puli!

Popularni hrvatski plesni glazbeni događaj Kanegra Beach Festival održat će se 8. i 9. kolovoza na prekrasnoj plaži Zlatorog u Umagu. Ovo je ujedno i posebno 5. izdanje festivala koji je postao jedan od najboljih u regiji, a već ga tradicionalno posjećuju i mnogi domaći i strani gosti. Festival je prije svega usmjeren na techno zvuk, a njegovo 5. izdanje na jednom mjestu okuplja najbolje u techno svijetu. Objavu kompletnog line up-a uskoro ćete saznati na službenim stranicama KBF-a!

Od svog samog početka 2010. godine, KBF je ugostio neke od najvećih imena techno scene, kao što su Umek, Cristian Varela, Seb Fontaine, Valentino Kanzyani te postao vrlo popularan među mladima zbog posebne vibre, zvuka i čarobne lokacije. Veliki novitet samog ovogodišnjeg izdanja je i novo partnerstvo s jednim od glavnih agencija iz Velike Britanije, JAM DJ Managementom s ciljem da se dodatno poboljša međunarodni status.

Ulaznice u prodaju kreću uskoro putem sustava Eventim, a organizatori su pripremili i brojne pred-partye diljem regije, u Zagrebu, Novoj Gorici, Beogradu i Puli te poseban after party za oba dana na prekrasnoj plaži kluba Saint Sinner u Umagu.

KBF_promo_Sirup_700x406

Jedan od KBF ’14 promo partija, održava se i ove subote, 3. svibnja, u zagrebačkom Sirup klubu gdje vas za DJ pultom očekuju ponajbolji domaći producenti i DJ-i kao što su Petar Dundov, Unique, Pete Dux i Arsen Pavešić. Početak je u 1 sat iza ponoći, a ulaz tokom cijele noći je 40kn.

Petar Dundov naš je najuspješniji te najpoznatiji producent i DJ sa nastupima diljem svijeta te izdanjima i remiksevima na mnogim poznatim etikatama među kojima se posebno ističu Music Man i Cocoon. Dokaz njegove kvalitete su i mnoga DJ imena koja podržavaju te uvrštavaju njegov rad u svoje setove, kao što su Sven Väth, Francois K, Laurent Garnier, Adam Beyer, Josh Wink, Guy J, Glimpse, Hernan Cattaneo, Brendan Moeller, Danny Tenaglia i mnogi drugi.

Unique je nova rastuća zvijezda na hrvatskoj elektronskoj sceni koji je svojim jedinstvenim DJ i live nastupima te samoj produkciji u 2012. stekao pažnju mnogih DJ-a i producenata diljem svijeta kao što su Richie Hawtin, Umek, Dubfire, Marco Carola, Paco Osuna, Carlo Lio, Mark Knight, DJ Chus, Sian, Karotte, Slam, Marco Bailey i mnogi drugi.

Pete Dux je jedan od istaknutijih zagrebačkih DJ-a novije generacije. Alfa i omega te rezident DJ UES organizacije, Pete Dux i njegov tim uspješno su u proteklih nekoliko godina vratili u Zagreb velike evente elektronske glazbe, prvo na Zagrebački Velesajam, potom u Pogon JedinstvoJeff MillsDave ClarkeAlexander KowalskiGregor Tresher ili Len Faki samo su neka od imena koja su gostovala na UES manifestacijama, a nastupao je i na mnogim festivalima diljem Lijepe naše.

Arsen Pavešić, voditelj je kluba Sirup te odnedavno kolumnist UES Magazine-a. Na sceni je prisutan preko 10 godina, a njegov rad obilježile su mnoge svirke po klubovima i festivalima diljem Hrvatske, sudjelovanje u organizaciji mnogih festivala u Lijepoj našoj te vođenje vlastite radijske emisije. Dosad je DJ booth dijelio s likovima kao što su Mr C, M.A.N.D.Y., Jimpster, Chris Duckenfield, KiNK & Neville Watson, Levon Vincent, Peace Division, Terry Francis, Billy Nasty, Dino Dvornik i mnogi drugi.

U suradnji sa KBF timom, dijelimo vam dva festivalska upada za Kanegra Beach Festival te četiri upada za KBF ’14 promo party u Sirupu, a sve što vam je činti je, lajkati članak te u komentar ispod članka, uz vlastita imena i prezimena navesti barem tri headlinera prošlogodišnjih izdanja Kanegra Beach Festivala! Sretne dobitnike proglasit ćemo na dan održavanja promo partija!