Kao što na kraju godine pobrojavamo i listamo trake koje su se najviše vrtile proteklih 365 dana, tako se i nagovješćuju trake koje će vladati plesnim podijima u narednim mjesecima, pogotovo u ljetnoj sezoni, sezoni festivala i partijanja.

Upravo je 15 traka koje će vladati plesnim podijima Ibize pobrojao Pulse Radio, a mi bi svakako dodali ovome da će se neke od njih vjerojatno i prije zavrtiti na nekom od festivala u Hrvatskoj, odnosno sigurni smo u to. Producent koji se svakako ističe, i za kojeg smatraju da će mu ova godina biti još i bolja od prethodnih je multiproduktivan Maceo Plex odnosno Maetrik, koji nastavlja s izdavanjem vlastitih traka, kao i remiksiranja onih svojih kolega.

GusGus – Crossfade (Maceo Plex Mix) – Kompakt

O ovom remiksu smo vam pisali kad smo spomenuli da islandska grupa GusGus planira svoje novo izdanje, te da im prvi singl dolazi i u Maceovom remiksu.

Mind Against – Several Times – Life & Death

Mind Against su talijanski duo smješten u Berlinu, a poput prošlogodišnjeg hita Tale of Us – Another World koji obiluje bogatim synth linijama i energičnom vožnjom, i ova će bomba naći prostora u mnogim ovoljetnim setovima.

Steve Lawler – Do Ya (Hot Since 82 Remix) – VIVa Music

Stari lisac elektronske glazbe izdao je Do Ya, a zvijezda u usponu Hot Since 82 primio se remiksa. Kad se spoji dvoje sigurni smo da će i ovaj croosover hit biti jedna od vrćenijih stvari.

Bicep – NRG106 – AUS Music

Prešli su na AUS etiketu Willa Saula, sviraju na We love… tulumu u klubu Space na Ibizi, a svako izdanje ovog dua iz Belfasta očekuje se s nestrpljenjem, pa tako i ovo čisto analogno jammanje.

http://youtu.be/DOo5HcP811k

Fur Coat – There’s No Time (wAFF Warehouse Mix) – Hot Creations

Vjerujemo da ste dosad čuli za Hot Creations etiketu, i naviknuti na zvuk koji je ova etiketa donijela na plesne podije. Još kada je u pitanju remiks od wAFF-a, koji je dosad donio već nekoliko kvalitetnih bombi, isto će biti i s ovom.

Sharam feat. Manfred Mann’s Earth Band – Tripi – Play It Say It

O ovom izdanju pisali smo vam NEDAVNO, a uvršteno je u ovu top listu.

Ilario Alicante – Wax Weapon (Original Mix) – Cocoon Recordings

Cocoonova uzdanica Illario Alicante kao da je stvorio stvar za setove svog šefa, ali i sve poklonike tvrđeg zvuka, pulsirajućih bubnjeva i minimal techna.

http://youtu.be/RSsmrVrbom8

Maceo Plex – Conjure Balearia – Ellum Audio

I o ovome izdanju Macea Plexa pisali smo vam na UES-u, a kao što smo spomenuli u uvodu, ova će godina biti još jedna velika za Plexa, kojeg možete poslušati i kod nas na Hideout festivalu.

Oliver $ & Jimi Jules – Pushing On – Defected

Kad je u pitanju Defected znamo da nas očekuju masni i fini house beatovi, profinjenog vokala. Kad je Defected u pitanju pomislimo na čagice uz more, otvorenim ljetnim terasama i klubovima, a bez sumnje će i na našim festivalima, koji su svi na otvorenom zasvirati i ova stvar napravljena od strane Olivera $ iz Berlina, s vokalom švicarskog jazz hauzera Jimia Julesa.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/135827812″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

System2 – Smoke & Mirrors (Hanfry Martinez Remix) – System2

I System2 će ovoga ljeta zasvirati u Sankeysu na Ibizi, kao i naša Marina, a sve zbog potpisivanja za Viva music Stevea Lawlera. Stvar već guraju imena poput Jamiea Jonesa, Dubfirea i dr., a ovisno o verziji prilagođavat će se i atmosferi plesnog podija.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/129480346″ params=”color=ff5500″ width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Djebali – Ideal Ghetto Touch – djebali

Kad je bal, nek je Djebali! Samo jacking house, pa onda još malo. Zamislite jutro u Barbarella’s, prašinu u zraku i samo dobrog house beata poput ovog. Odlično se veže i na gorespomenutu stvar od System2.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/137859293″ params=”color=ff5500″ width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Josh Wink – Are You There (Ben Klock Remix) – Ovum

Rezident Berghaina i uvijek rado viđen gost hrvatskih festivala, Ben Klock, u svom stilu, znači tvrdo i beskrupulozno, prepravio je legendarnu stvar Josha Winka – Are You There, u originalu iz 1998. godine. Mračno, kiselo i tvrdo za sve kojima nikad nije dosta.

Taches – Turn of Phrase (PAWSA Remix) – Nervous Records

I za ovu stvar kažu da ima sve preddispozicije da postane ubojica plesnih podija, naravno u pozitivnom smislu, i da će svakako naći mjesta na set listama Coxovih večeri u Spaceu. Pogotovo ova remiksirana stvar od PAWSA-e. Podsjeća nas malo na Bigger Than Prince…

See You Next Tuesday – Nicole Moudaber & Carl Cox – MOOD

Coxova uzdanica Nicole Moudaber navodno je rasprodala ovu stvar u 5 dana, bar tako ona kaže, a stvar je nastala, kako i ime govori, od prošloljetne suradnje i svirke na The Revolution partijima. Također tvrdo, samo za najizdržljivije na plesnim podijima.

Forget – Patrick Topping – Hot Creations

Opet se vraćamo na Hot Creations etiketu, no ovaj put s drugim producentom, njihovom najmlađom uzdanicom Patrickom Toppingom, i njegovim ‘Boxed Off’ EP-om. Kako i priliči HC stvarima, preko jednostavnog beata prodire pamtljivi ženski vokal koji će pjevati cijeli podij s rukama u zraku.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/143868765″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]