Home GLAZBA TOP LISTE Pepi Jogarde – UES Magazine Top 10

Pepi Jogarde – UES Magazine Top 10

0
Pepi Jogarde – UES Magazine Top 10
Jogarde (izvor: press)

Povodom svojih sljedećih nastupa, Pepi Jogarde je za UESMAG selektirao svojih trenutnih Top 10 stvari koje možete čuti u njegovim setovima. Uživajte u selekciji u nastavku!

Za one koji ne znaju, Pepi Jogarde je ličnost, DJ, promotor, vlasnik dućana ploča bon ton, programski direktor i rezident kluba u Zagrebu koji je najbolje održao svoju tajnovitost – kluba Masters i to još od 1999. godine. Ujedno je i glazbeni direktor The Garden Brewery craft pivovare te radio voditelj na Yammat FM zajedno s Nickom Colganom.

Pepi je isto tako i osnivač i organizator slavnih klupskih večeri „Freilauf“ na kojima je publici glavnog grada Hrvatske predstavio neke od najrenomiranijih disco & house entuzijasta, kao što su Dixon, Ame, Prins Thomas, Gerd Janson, Metro Area, Justin Vandervolgen, Mark E, Colleen Murphy, Henrik Schwarz, Mark Seven, Jonny Nash, Lexx, Hunee, Ilija Rudman, Young Marco, Xosar, Mike Huckaby, Boo Williams, Felix Dickinson, Vladimir Ivković, Underground Paris, Abel, Jamie Tiller, Oskar Offermann, Kez YM, Cro-Magnon, Baris K, Toulouse Low Trax i mnogi drugi.

Pepi Jogarde - UES Magazine Top 10 1

Nedavno je otvorio bon ton dućan i galeriju u srcu Zagreba i time u prvi plan donosi jadranski osjećaj i glazbeni lifestyle. Budući je to jedno od najhit mjesta u Zagrebu, puno doprinosi napretku i širenju hrvatske glazbene scene. Njegov najnoviji radio projekt s Nickom Colganom zove se Adriatic Coasting, a plovi u eteru radia Yammat FM. Sa Marijanom Felverom počeo je i serijal “Fuck Your Dreams, This Is Heaven” večeri u Zagrebu.

Svirajući sedmosatne mixeve disco, house, techno i plesnih krautrock ploča Pepi je stvorio udaljen, dirljiv i melankoličan zvuk. Trenutno ga mnogi smatraju jednim od najboljih hrvatskih DJ-eva. Imao je čast svirati s legendama poput Francoisa Kevorkiana ili Thea Parrisha, a nastupio je i na festivalima – The Garden Festivalu, Dimensionsu, Lost In A Moment, Sonusu, Love Internationalu, Dekmantel Selectors, te klubovima u Barceloni, Beogradu, Berlinu, Bratislavi, Düsseldorfu, čime njegovo putovanje tek počinje.

Uskoro ga očekuju nastupi na Future Sound Of Zagreb festivalu, u The Garden Brewery craft pivovari te na vlastitoj “Fuck Your Dreams, This Is Heaven” večeri povodom kojih je za UESMAG selektirao svojih trenutnih Top 10 stvari koje možete čuti u njegovim setovima.

Jogardea pratite na njegovom Facebooku, intervju povodom nastupa na Hyte večeri pročitaje ovdje, a u selekciji uživajte u nastavku!

https://www.youtube.com/playlist?list=PLsztHkoMZ-shYxNkLQZBp5W0J2K43vbd5