Future Sound Of Zagreb
Future Sound Of Zagreb

UESMAG vas vodi na Future Sound Of Zagreb 2016 – naš najveći, najpoznatiji i najprestižniji zagrebački klupski festivala elektronske glazbe koji, još od 1999. godine, jedanput godišnje okuplja najbolje zagrebačke DJe i producente elektronske glazbe!

Ove godine Future Sound Of Zagreb slavi 17-u godišnjicu kroz trodnevni event, od 14. do 16. listopada s čak tri eventa u pet poznatih klubova u kojima će nastupiti 40 izvođača. U nastavku provjerite kompletan program te ulovite upade!

Prvi dan festivala, u petak, 14. listopada, rezerviran je već tradicionalno za FSOZ “New Talents” u DEPO klubu kada će se predstaviti po prvi puta pet DJ-a nove generacije koje je odabrao stručni FSOZ tim: Skols, Lima, Limex, Katarina O*Halloran i Tar Mi.

Vodimo vas na Future Sound Of Zagreb 2016! 5

Drugi, ujedno i glavni dan, u subotu, 15. listopada, očekuje vas dosad najveći i najjači FSOZ line up na jednoj lokaciji u četiri kluba sa 35 TOP izvođača. Pleše se od 22-07h na čak šest tematskih floorova: FSOZ Legends, Techno, House, Bass, Psy/Trance i Fusion B2B, raspoređenih u četiri poznata kluba koji se svi nalaze u dvorištu tvornice Katran (Radnička cesta 27), a udaljeni su jedan od drugog na samo 30-ak metara: Depo, Shock Show Industry, Museum, Super Super. FSOZ festival svake godine predstavlja najbolje od najboljih tako da će i ovaj put nastupiti poznati domaći izvođači elektronske glazbe raznih glazbenih stilova uključujući i 5 “newcomera”.

FSOZ Legends Room @ DEPO klub
DJ CET// Kiki // Petar Dundov // Mr. DJ Dario // Damir Ludvig

HOUSE Room @ SSI-Katran
Yakka // Tom Bug B2B Roth Segen // PEZNT(BLACKSOUL & Mark de Line) // Full Ferry

TECHNO Room @ Super Super
Teo Zver // Sthekerson B2B Shi Pe // F.O.R.M. live // Teo Harouda // Fabian Jakopetz

FUSION B2B Room @ SSI – Katran
Mario Novak B2B Antonio Zuza // Pepi Jogarde B2B Felver // Herya B2B Bronski

PSY Room @ Museum-Katran
Val Vashar // TwistedTwins // Lunar Dawn // Stevo //M-Run

BASS Room @ SSI – Katran
Brat Leeks // Yesh // 207 // Filip Motovunski // Kodin

Vodimo vas na Future Sound Of Zagreb 2016! 6

Ovogodišnji “FSOZ Official Afterparty” održat će se u nedjelju, 16. listopada, u Boogaloo klubu od 07h ujutro, a za DJ pultom vas očekuju Matya i Toxic!

Early bird ulaznice, kao i drugi kontigent ulaznica su rasprodani, a u prodaju je trenutno pušten treći posljednji kontingent u ograničenoj količini po cijeni od 80kn. Osigurajte na vrijeme svoju ulaznicu u pretprodaji po ovoj još povlaštenoj cijeni, a koja vrijedi za oba dana festivala. Ulaznice možete kupiti online ili na svim prodajnim mjestima Eventima + trafike TISAK u HR i regiji. Više pratite u službenom FB eventu, kao i na FB stranici, a u nastavku okušajte sreću i osvojite upade!

Dijelimo 2×2 upada, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka navesti koji vas floor najviše zanima? Vaša imena i prezimena šaljite na mail [email protected] s naznakom “UESMAG Future Sound Of Zagreb 2016”. Slučajnim odabirom, u petak 14. listopada, odabrat ćemo sretne dobitnike upada koje ćemo obavijestiti putem maila.

FUTURE SOUND OF ZAGREB Festival 2016 – Official Trailer / NAGR…

#FSOZ 2016 NAGRADNJAČA !!! FUTURE SOUND OF ZAGREB Festival 2016 /14-16.10.2016/3 days // 3 Events // 5 Clubs // 6 Floors // 40 Artists ….and YOU !!! Dijelimo 5 free upada koji vrijede za obadva dana festivala a pravila su sljedeća:1) Potvrdi svoj dolazak /klikni dolazim/ na event : goo.gl/sZS72F2) Stisni 'LIKE' na ovaj video te ga podijeli na svojem profilu (objava mora biti javna/public kako bi ju vidjeli)3) U komentar ispod videa ostavi svoje ime i prezime te tagiraj osobu koju želiš povesti na party!Za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je biti fan FB stranice Future Sound Of Zagreb.Sretne dobitnike proglasit ćemo uz random.org u ponedjeljak 03.10.2016 u 20h.FSOZ 2016 Official Teaser by piXelfreak:https://web.facebook.com/piXelfreak.hr/?fref=ts

Posted by Future Sound Of Zagreb Festival on Wednesday, September 21, 2016