The Garden Brewery
The Garden Brewery

Nakon sjajnog ljeta The Garden tim je natrag u svom novom zagrebačkom domu na Žitnjaku, u The Garden Brewery craft pivovari. Kako bi proslavili početak nove sezone u Zagrebu i buduće projekte, ekipa priprema dugi vikend pun glazbe i druženja koji će se protegnuti sve od četvrtka 13. do nedjelje 16. listopada.

Uz premijerno zagrebačko gostovanje legendarnog Craiga Charlesa, sjajnog funk i soul DJ-a i glumca iz serije Crveni patuljak, drugo izdanje Funk konferencije, No Fakin’ DJ’s, neizostavni Adriatic Coasting tim Nick i Pepi, te kviz o pivu, kao i Sunday Sessions druženje uz live jazz i zabavu za najmlađe, dugi vikend u The Garden Brewery će biti sjajan.

ČETVRTAK, 13.10. OD 18:00 – KVIZ by MILAN PEH

U četvrtak se opustite poslije posla uz pivo i burgere i testirajte svoje znanje o pivu uz kviz koji će voditi Milan Peh od 18 sati. Ako znate kako se radi pivo, koji sastojci su ključni ili da li se čokolada može dodavati u piva, onda nemate brige. Pripremite timove i spremite se za igru, a nagrade su osigurane za najbolje.

Craig Charles, Funk konferencija i NO Fakin’ DJ’s u The Garden Brewery 11

PETAK, 14.10. OD 20:00 – ADRIATIC COASTING s NO FAKIN’ DJs, NICK I PEPI

Na premijerno zagrebačko gostovanje dolaze NO Fakin’ DJs koje čine Paddy i Ciaran Quinn, poznatiji kao Kwinzola i DJ Illson. U njihovom svijetu hip-hop se piše velikim tiskanim slovima, a setovi temeljeni na tom žanru imaju savršeno uklopljene zvuke jazza, funka, soula, disca i reggaea te vas vraćaju direktno na plesni podij.

Pridružit će im se Adriatic Coasting duo Nick i Pepi. Uz misiju da vas opuste dok se vozite prema moru, Nick i naš Pepi su pokrenuli emisiju Adriatic Coasting koja se emitira svakog petka na YammatFM-u. Uz chill zvuke dvojac je predan puštanju ljetnih, opuštenijih tonova u eteru, kao i predstavljanju glazbene obitelji i prijatelja, a sve će to i pokazati i u The Garden Brewery.

Craig Charles, Funk konferencija i NO Fakin’ DJ’s u The Garden Brewery 12

SUBOTA 15.10. OD 22:00 – 2. HRVATSKA FUNK KONFERENCIJA

Hrvatska Funk Delegacija dolazi u goste i u subotu predstavlja drugu Hrvatsku funk konferenciju, megalomansku svetkovinu organskog DJ-inga. S početkom od 22 sata ukupno 14 delegata izmjenjivat će se za pultom demonstrirajući svoje umijeće kopanja najboljih zvukova, od svemirskog orijentalnog diska i njemačkog big band jazz funka, do screamo northern soula i highlife afrobeata.

NEDJELJA 16.10. OD 12:00 – SUNDAY SESSIONS uz LIVE JAZZ, ANIMACIJU I CRAIG CHARLESA

Sunday Sessions kroz cjelodnevno druženje nudi pregršt glazbe i zabave za najmlađe.

Premijerno zagrebačko gostovanje Craiga Charlesa, legendarnog glumca i radijskog voditelja, održat će se u nedjelju od 20 sati. Jedno on najprepoznatljivijih televizijskih lica, Craig je poznat kao glumac iz sjajne serije Crveni patuljak, a danas je jedan od najcjenjenijih funk i soul DJ-eva u Velikoj Britaniji s emisijiom Funk & Soul Club na BBC Radio 6. S mjesečnim rezidencijama u Manchesteru, nastupima na festivalima poput Glastonburyja, Soundwave, Love Box i mnoštvu jazz festivala, Craig Charles ne staje u misiji širenja Funk i Soul glazbe.

Za pultom će mu se priključiti NO Fakin’ DJs i Soul Bader iz Hrvatske funk delegacije.

Craig Charles, Funk konferencija i NO Fakin’ DJ’s u The Garden Brewery 13

Ranije će nas u dan uvesti Nikola Smiljanić trio. Nikoli na gitari se priključuje Emil Bišćan na bassu i Matej Smiljanić na bubnjevima. Najviše vole improvizirati glazbu u jazz, blues i funk stilu, igrati se oko već poznatih tema ili stvarati nove pjesme na licu mjesta i pustit glazbi da ih u trenutku odvede kuda želi. Kada nisu trio, nastupaju sa svojim autorskim bendom Rolin Humes. 

Cirkuska udruga Razbibriga pobrinut će se za zabavu za vaše najmlađe, te uz program animacije i cirkuskih predstava osigurati ispunjeno popodne za djecu dok vi uživate u najdražem pivu i burgerima.

Craig Charles, Funk konferencija i NO Fakin’ DJ’s u The Garden Brewery 14

Ulaznice

Ulaz je slobodan na sva događanja, osim za Funk konferenciju za koju se ulaznica plaća 30 kuna prije, te 40 kuna nakon ponoći.

Tim koji stoji iza kultnog The Garden Festivala, te sada The Garden Resorta u Tisnom, Barbarella’s Discotheque u Pirovcu, kao i zadarskog The Garden Lounge bara otisnuo se u novu pustolovinu i sve svoje iskustvo je usmjerio u The Garden Brewery. Smještena na istoku Zagreba, u industrijskoj zoni Žitnjak s ciljem revitalizacije tog područja, pivovara prenosi njihovu viziju craft pivarstva.

Kombinirajući odlično craft pivo, ukusnu hranu, ture po pivovari i degustiranja, posebne događaje i razne ideje, The Garden Brewery je otvorena za javnost, ali i privatne događaje i pokazuje puni potencijal uz odlično ozvučenje i rasvjetu prostora, te je jedina pivovara na svijetu s ogromnom disko kuglom.

Ova sezona vodi The Garden tim na nove pustolovine, pa će uz nova craft piva i inovacije u proizvodnji, bogatu sezonu punu događanja, prostor pivovare biti dostupan za javnost i korporativni sektor, a tim priprema i nove festivale.

Craig Charles, Funk konferencija i NO Fakin’ DJ’s u The Garden Brewery 15