Jimmy Pé
Jimmy Pé

Eklektični promotorski kolektiv No Balance vas poziva na prvo u nizu klupskih izdanja SevenUp programa s fokusom na zanimljivim stranim gostovanjima, a jedno od njih je i mladi broken beat producent – Jimmy Pé!

Nakon gotovo godine dana i jedanaest druženja u baru hostela Swanky Mint, program dobiva nešto kompleksniji koncept te se iz tog razloga seli u Mediku (AKC Attack). Za cilj ima promoviranje zanimljivih stranih izvođača uz uvijek dobru domaću podršku, a program se i dalje temeljiti na promociji svih žanrova i podžanrova unutar hip hop kulture. Sezonu (28. listopada) otvara broken beat producent i DJ koji je oduševio sve prisutne na ovogodišnjem Outlook Festivalu – Jimmy Pé.

Mladi slovak produkcijski može uskočiti u gotovo bilo koji žanr bez da izgubi svoj stil kojeg sačinjavaju razlomljeni ritmovi nadograđeni specifičnim skokovima između melankolije i euforije. Njegovu glazbu puštaju velikani kao što su The Gaslamp Killer, Flying Lotus, Baauer, UZ, Lefto, Daedelus, DJ Craze, a na recentnom Fake Fantasy EP-u remixeve su mu radili Big Dope P, Pixelord, Slick Shoota i Daedelus. Glazbu uglavnom izdaje na GERGAZ etiketi koju sam vodi, a osim produkcijskih, na mnogim nastupima po europskim festivalima je izbrusio i svoje DJ vještine.

Večer će otvoriti poznati zagrebački producent Koolade sa svojim jedinstvenim live nastupom. On stoji iza Tram 11, Bolesne Braće, Nereda i Stoke, El Bahattee, Edo Maajke i svjetskih zvijezda kao što su Masta Ace, Ghostface Killah, Masta Killa, Diamond D, Sean Price, Tony Touch, Sadat X, Xzibit, Bow Wow, Omarion i mnogih drugih. Osim Kooladea, na lineupu se nalazi i mladi producent Strapazoot. Danas se smatra jednim od najznačajnijih producenata na regionalnoj trap sceni (808 mafia, Young Beef, Lex Luger, Kuku$ Klan, High Five, Šira rodbina, FoX). Večer će zatvoriti rezident SevenUp i No Balance programa – Tikach.

Više informacija potražite na No Balance Facebook stranici kao i u službenom Facebook eventu.