Oddvod Halloween!
Oddvod Halloween!

Kako bi pošteno proslavili Noć vještica Flying Donkeys i Oddvod organiziraju party u Rijeci i Zagrebu pod nazivom “Martian Halloween”!

U suradnji sa riječkom Flying Donkeys ekipom i sveprisutnim SasoMange party servisom Oddvod kolektiv nastavlja seriju partyja pod nazivom “Martian Halloween”, ovog vikenda – u petak 28. listopada, 2016. u Harteri (Rijeka), a zatim u subotu 29. listopada, 2016. u Željezničaru (Zagreb). Kao i uvijek očekuje se pregršt dobrog trancea i ples do zore pod maskama.

U petak 28. listopada vas u Harteri (Rijeka) očekuju poslastice na dva floora:

Na glavnom flooru se ističe osoba koja producira i svira diljem svijeta MARTIAN ARTS live (TIP records) pa zatim: HOTEP live (Digital Yonkis Rec.), WINPA (Insectik Records), HUZ DET (Overa crew), INNER (Oddvod crew), PONCIJE PILAT (T.O.Y. festival) te OGOLOGO (Flying Donkeys).

Na drugom flooru vas očekuje vesela družba sastavljena od domaćeg kolektiva te gostovanja gospodina VAYU, koji će nam pokazati kako se to radi u njegovoj glavi. Ostatak navedene družbe su: STIKK (Flying Donkeys/T.O.Y.), BAKIN UNUK (T.O.Y. festival), POPPY (Ri Rootz/T.O.Y.)…

Vizualno će ples pod maskama popratiti psihonauti iz Dimension Tricks familije, a prostor će krasiti Overa crew u kombinaciji sa Lucid Lab-om! Zvukom vas časte dobro znani Saso Mange Soundsystem na oba floora! Više informacija za ples u Rijeci pratite ovdje.

Oddvod priprema večeri pod maskama u Rijeci i Zagrebu [+dijelimo upade] 1

U subotu 29. listopada ples se seli u Željezničar (Zagreb), gdje vas na flooru čekaju:

MARTIAN ARTS (TIP Records, Greece), HOTEP (Digital Yonkis, Oddvod, ZG), 3TT (Regeneration, OS), BITON (Pistolero, VŽ), PSYMUSTAFA (SasoMange, ZG) i INNER (Oddvod, ZG).

Zvuk opet odvaljuje iz Saso Mange Soundsystema, a za dekoracije su zaduženi Cupus Kactus, Rave Ann i DHP. Više informacija za ples u Zagrebu pratite ovdje.

Upad na obje fieste ovisi o tome kako ste obučeni – za maskirane je 40 kuna, a za one bez kostima 50kn
Za one koji bi svakako izbjegli plaćanje, maskirani ili ne, Oddvod i UESMAG dijele upade u Rijeci (2×1) i Zagrebu (2×1)!

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u igri potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti Vaše ime i prezime i naznaku za koji grad želite upad! Slučajnim odabirom, u petak 28. listopada kao i u subotu 29. listopada, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.