Mihai Popoviciu
Mihai Popoviciu

Rumunjski tech-deep house producent i DJ Mihai Popoviciu, ovoga vikenda premijerno će nastupati u zagrebačkom klubu Boogaloo, kao i riječkom klubu Crkva. UESMAG ima upade za obje večeri!

Mihai Popoviciu, čije je glavno obilježje pripadanje elitnoj grupi inovatora na istočnoeuropskoj tech-deep house sceni, u zagrebački klub Boogaloo dolazi 28. listopada, a dovodi ga Future Scope organizacija koja je najavila brojna zanimljiva gostovanja u spomenutome klubu za ovu sezonu. Društvo će mu praviti Senno i Sin.

Početak večeri je u 23 sata uz ulaz od 50kn do ponoći te 60kn nakon. Facebook event potražite ovdje. Pri dnu članka dijelimo vam 2×1 upad!

Mihai Popoviciu premijerno u Zagrebu i Rijeci [+dijelimo upade] 5

Dan poslije, 29. listopada, rumunjski tech-deep house producent i DJ Mihai Popoviciu nastupit će premijerno i u Rijeci, i to u riječkom klubu Crkva u sklopu novog izdanja KBS Limited večeri. Društvo za DJ pultom pravit će mu Silvio Hrabar, Bronski i Igorritza.

Početak večeri je isti kao i u Zagreb, dakle u 23 sata uz ulaz od 50kn do ponoći te 60kn nakon. Facebook event potražite ovdje. Pri dnu članka dijelimo vam 2×1 upad!

Mihai Popoviciu premijerno u Zagrebu i Rijeci [+dijelimo upade] 6

Popoviciu je perfekcionist – dugo su u njemu kuhale ideje, od 90-ih kada bio die-hard clubber do 2005. godine kada je konačno izašao s prvim izdanjem, i to na poznatoj etiketi DJ Hella Gigolo Records. Neumorno brusi tehniku puštanja i produciranja te nakon dvije godine izdaje prvi EP, simbolično nazvan “First Contact”, na etabliranoj etiketi Pascala Feosa Level Non Zero Recordings. Suradnja s Markusom Hommom izrodila je solidan broj hitova, a Popoviciu od 2009. godine sve duže ostaje u studiju i neumorno izdaje na nekoliko europskih etiketa.

Stvar “Bis Co” koju je Mihai producirao u suradnji s Hommom i Jayem Blissom je suvereno vladala ljestvicama diljem Europe, potvrdivši još jednom njegov neprikosnoveni talent.
Poznat kao produktivan timski radnik, Mihai se udružio i sa već spomenutim Blissom, a duo je pod nazivom Hermannstadt Collective bio sinonim za floor killere u svim klubovima koji imaju ono nešto. Spomenimo i stvar “Raw Fruit” koja se poigrava sinkopom i jednostavno tjera na ples. Minimalizam i funky pristup technu glavna su obilježja nastupa ovog genija čiji izričaj kombinira old-school sa svježim i još neistraženim idejama.

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u igri potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti Vaše ime i prezime i naznaku za koji grad želite upad! Slučajnim odabirom, u petak 28. listopada kao i u subotu 29. listopada, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.