Filip Vrtarić aka Filip Motovunski slavi 10 godina rada, a odlučio ih je obilježiti na najbolji mogući način – izdanjem debitantskog albuma znakovitog naziva, ‘Ten Years Making Beats’. U nastavku poslušajte najavni singl ‘Shamboozzie’ koji će se naći i na albumu!

Filip Motovunski je jedan od najpoznatijih domaćih drum’n’bass producenata koji iza sebe ima više od 500 nastupa kod kuće, ali i u inozemstvu. Do sada je izdavao za razne labele, poput kanadskog ‘Jungle X’ i njemačkog ‘BPM Records’, no za debitantski album, koji izlazi 6. svibnja kao dupli CD, je ipak odabrao domaću etiketu ‘PDV Records’.

Najavni singl ‘Shamboozzie’, koji će se naći na ‘Ten Years Making Beats’, je veseli, ljetni i zarazni drum’n’bass banger, a ima i sve potrebno kako bi postao hit. Izlazi pred sezonu plesa, tako da ćemo ovog ljeta zasigurno plesati uz Shamboozzie.

“Prvi CD sadrži mojih 15 najboljih pjesama, među kojima je i nekoliko najnovijih, dok je drugi CD ustvari DJ mix od gotovo svih pjesama koje sam ikad napravio, 37 traka umiksanih u sat vremena. Paralelno s izdanjem, DJ mix s drugog CD-a će se moći besplatno skinuti s interneta, ali u verziji sa ‘shout out’-ovima mnogih poznatih producenata i DJ-eva s hip – hop i drum and bass scene. Na albumu očekujte gotovo sve podžanrove drum and bassa, od junglea, deepa do nabrijanih jump up traka, ali i nekoliko hip hop/drum step stvari među kojima i dvije pjesme mog bivšeg rap banda PCP.”, rekao je Filip Motovunski.

Singl ‘Shamboozzie’ poslušajte ispod.

1 KOMENTAR

Comments are closed.