Od otvorenog u zatvoreni prostor, s jazza na deep house, ove subote muva se ekipa u Das Hausu. Pripremite se za Akume!

Ove subote, 7. svibnja, 2016. u Das Hausu se sprema sasvim drugačija večer od onih uobičajenih. Večer naziva Akume, započinje jazzom na otvorenom, a u nastavku se zabava seli na prvi kat kuće u deep house ritmu. 

“Radi se o konceptu večeri koja spaja sve što pozitivno utječe na ljude, glazbeni kalupi ne postoje, spoj tjelesnog i duhovnog, svjetlog i crnog, tragičnog i komičnog.” – otkriva nam jedan od organizatora večeri.

Na Jazz Arboretum outdoor flooru koji će biti “otvoren” od 21 – 01h svirati će Sonic Diptych (live), dvojac koji spaja zvukove gitare s elektronikom; te Sunrise Session 4tet (live) čiji zvukovi nastaju na licu mjesta.

Kada sat otkuca jedan nakon ponoći, zabava seli na prvi kat kuće gdje će na First String flooru do ranih jutarnjih sati svirati dobro provjerena ekipa EkstraktaMimi i Labud, te novopečeni dvojac Subject kojeg čine Saša Delimar i Dennis Firšt (Spinn). Dečki će po prvi puta zasvirati u b2b varijanti u svom prepoznatljivom deep house stilu.

Upad na event je 30kn prije ponoći te 40kn nakon. Sve ostale informacije potražite na službenoj stranici, a u nastavku okušajte sreću i osvojite upade!

UESMag dijeli 2×1 upada! Sve što trebate napraviti jest: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom, u subotu 7. svibnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

8 KOMENTARI

    • Čestitamo dragi Ivane, osvojio si upad na premijernu Akume večer u Das Hausu! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

    • Čestitamo draga Luna, osvojila si upad na premijernu Akume večer u Das Hausu! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

Comments are closed.