‘Road 2 Moondance’ karavana ide dalje. Ovoga vikenda, točnije petak, 6. svibnja, je rezerviran za zagrebački klub Sirup, koji baš tu večer ponovo otvara vrata dok je subota, 7. svibnja, rezervirana za splitski klub Kocka!

Kao headlineri obje večeri premijerno u oba grada u goste dolaze predvodnici novog vala organskog techna, vinilni čistunci, klupski anarhisti, gear fanatici, Tresor rezidenti, talijanski duo s berlinskom adresom Analogue Cops, i to u LIVE verziji, koji su spektakularno zatvorili prošlogodišnji Moondance Festival stoga ne sumnjamo da će išta lošije biti i u Sirupu.

Na zagrebačkom Road 2 Moondanceu uz njih po prvi put će u Zagrebu u LIVE verziji nastupiti i Ivan Komlinović i Jan Kinčl Zero koji su upravo na prošlogodišnjem Moondanceu imali vatreno krštenje za mašinama. Za warm up & down pobrinuti će se Sirup rezident Arsen Pavešić i alfa & omega Moondancea – Pero FullHouse. 

Dan poslije, u subotu 7. svibnja, Road 2 Moondance karavana seli u splitsku Kocku gdje vas očekuje ista postava umanjena za rezidenta Sirup kluba. Treba napomenuti i to kako će svi koji kupe ulaznice, bilo za party u Sirupu, bilo za party u Kocki, ući u bubanj za osvajanje 5 festivalskih ulaznica. Objava će biti ujutro na samim događajima.

Dvojac Analogue Cops povodom promocije Moondance festivala u Zagrebu i Splitu [+dijelimo upade] 3

Moondance festival se u 3 godine postojanja prometnuo u vodeći hrvatski techno festival. Zahvaljujući pomno biranim izvođačima, fantastičnoj kulisi srednjovjekovne kule Kamerlengo te hi end produkciji, Moondance postaje sve prepoznatljiviji u festivalskom svijetu. U svom 4. izdanju svoje nastupe su potvrdili Jeff Mills, Josh Wink, Deetron & DJ Bone premijerno u novom projektu StoryTellers, John Heckle LIVE i mnogi drugi.

Sve ostale informacije u vezi Moondance festivala pratite na službenoj FB stranici.

UESMag dijeli 2×1 upad za Sirup i Kocku! Sve što trebate napraviti jest: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime te klub za koji želite upad. Slučajnim odabirom, u petak 6. svibnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

Analogue Cops @ Moondance Festival

Lucretio & Marieu aka The Analogue Cops closing track Moondance Festival 2015.

Posted by Moondance Festival on Sunday, May 1, 2016